5th ianuarie 2020

Initierea cu INGERII PAMANTULUI, oferita de Ioana Magdalena

Ingerii Pamantului

Acest sistem combina Energia Divina a Pamantului și puterea Arhanghelilor de a comunica cu animalele și a le vindeca.  

Ea ii cheama pe Arhanghelii Uriel, Rafael, Mihail și Gabriel sa intervina si sa ne împrumute puterea lor de a vindeca animalele.  Energia Divina a Pamantului este chemata sa vindece animalele in corp, minte și spirit.

Conexiunea dvs. cu aceasta energie va intensifica abilitatile dvs telepatice și empatice. Abilitatile pentru ambele sarcini, de a comunica cu animalele si de a vindeca animalele.

În timpul acordajului la Îngerii Pamantului- Vindecarea Animalelor,veti fi acordati la toate energiile acestui sistem.

 Dar și la cele 2 simboluri, care va vor spori foarte mult abilitațile dumneavoastra de a îndeplini oricare și toate.  Acești îngeri minunati ai Pamantului trag, de fapt, stresul și tensiunea care pot provoca boli departe de oamenii cu care traiesc și le iau în ei înșiși.

 Samani fac acest lucru, atunci când efectueaza vindecari. Cu excepția faptului ca acestia dețin o piatra sau altceva în mana lor pentru a stoca energiile negative in interior. Pentru ca  sa nu mearga în ei și sa ii imbolnaveasca. 

În cazul în care folosesc o piatra sau cristal, acestea pot fi curațate și utilizate din nou.Animalele sunt Ingerii Pamantului. Sunt vindecatori. 

Ei pastrează Pamantul în echilibru, ceea ce ajuta la vindecarea Pamantului. Dar de multe ori ele preiau mare parte din stresul și tensiunea persoanelor pe care le iubesc. Fac asta în încercarea de a-si vindeca prietenii lor umani.

S-a dovedit ca persoanele care au mult stres și tensiune, de fapt, se simt mai bine și simt mai puțin stres atunci cand au un caine sau o pisica în jurul lor.  Pe care il pot mangaia si îmbratisa.

 Aceste zile, multi caini și alte animale sunt certificate ca si animale de terapie. Ele care merg la spitale si casele de ingrijire medicala pentru a vizita oameni, care sunt închisi sau bolnavi.

Animalele sunt vindecatori. Ei sunt aici, pe Pamant pentru a ajuta la vindecarea altora. 

 Pentru a oferi iubire necondiționata, pentru a ajuta persoanele cu handicap, cum ar fi orbire, pierderea auzului și a altor maladii. Animalele ajuta la vindecarea oamenilor și a Pamantului prin absorbtia energiilor negative, care cauzeaza stres si tensiune din mediul și oamenii din jurul lor.

Initierea cu INGERII PAMANTENI 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.