2nd ianuarie 2020

ACORDAJ INGERII SOLARI, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Ingerii Solari (ingerii pazitori) sunt diferiti de ghizi (indrumatori spirituali).

Da, exista o diferenta intre ei.

Ingerul vostru Solar va indruma, supravegheaza si va ajuta in evolutia spirituala. Acesta este un inger care a fost cu voi in acest scop, incepand cu momentul nasterii si va fi cu voi pentru totdeauna.

Termenul de Inger Solar reflecta mult mai bine tipul de energie al ingerului si misiunea sa fata de vechea denumire de inger pazitor. S-ar putea sa aveti doar un singur Inger Solar. Ingerul vostru Solar si Sinele Superior sau Sufletul sunt cei mai importanti indrumatori ai vostri si noi recomandam sa lucrati in a va ridica vibratia pentru a putea invita si facilita contactul cu acestia, inainte de a lucra cu alte spirite.

Ca si Devas, ingerii solari sunt fiinte magnifice.

Ei lucreaza cu energie. Sunt capabili sa lucreze si sa manipuleze aproape orice forma subtila de energie. Ingerii solari sunt fiintele celeste din soare, elementalii de Lumina si arh.Rafael,care este tot un inger al soarelui,sunt ingerii protectori ai celor nascuti duminica.

Culoarea acestei energii este auriu. Aceasta energie este foarte blanda, poate ridica starea de spirit si tonifica organismul. Rugati-l pe Ingerul vostru Solar sa aduca in viata voastra acei indrumatori care sa actioneze spre binele vostru suprem. 

Se simte ca un puternic curent ce urca de jos ,intra prin chakra radacina si se ridica pe coloana vertebrala. In timpul initierii puteti avea senzatii tactile si o stare de calm interior.
Cereti Ingerilor Solari vindecare si iluminare, satisfacere nevoilor fizice. Nu uitati sa multumiti Sursei de lumina precum si oricaror alte fiinte de lumina ce v-au asistat.

Acordajul INGERII SOLARI 

Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.