8th ianuarie 2020

INITIEREA INGERILOR 11:11, oferita de Ioana Magdalena

Initierea Ingerilor 11:11 este alcatuit din din 11 acordaje separate care invoca energia angelică codificată în diferite secvențe de numere.

INITIEREA INGERILOR 11:11 este alcatuit din din 11 acordaje separate care invoca energia angelică codificată în diferite secvențe de numere.Acestea sunt numere pe care le puteți vedea într-o manieră recurentă, cum ar fi când privim ceasul.

Cel mai comun număr este 11:11,care se spune că este un număr de maestru, ceea ce înseamnă că îngerii încearcă sa a vă atrage atenția.

Alte numere , ore asemanatoare sunt 1:11, 2:22,4:44 și chiar 9:11. Cu toate acestea s-ar putea să vedeți aceste secvențe nu doar doar pe ceasuri, S-ar putea să le vezi plăcuțele de înmatriculare, extrasele bancare sau facturile.

INITIEREA INGERILOR 11:11 lucrează cu numerele speciale 000 pana la 999, precum și 11:11 (sau 1111).

Nu toate numerele speciale sunt numerele repetate (de exemplu, 875 ar putea indica faptul că sunteți pe calea cea bună pentru a primi abundența ), dar vom lucra numai cu numere repetative în acest sistem.

Nu numai că acestea sunt cele mai usor de amintit , ele sunt de asemenea foarte puternice.

UTILIZAREA INITIERI INGERILOR 11:11

Acest sistem vine cu 11 energii care pot fi trimise ca acordări / împuterniciri sau utilizate în sesiunile Reiki. Pentru a utiliza în Reiki, concentrați-vă asupra numărului de energie pe care doriți să o utilizați trimite energia Reiki prin mâini. Este, de asemenea, o idee bună pentru a apela la îngeri vindecători pe măsură ce folosiți aceste numere.
Numerele folosite pentru a activa energiile în sesiunile Reiki sau acordaje sunt după cum urmează:

000 Pentru a vă conecta la Dumnezeu / Spirit / Sursă.
111 Ajuta la manifestarea pozitivului; ajută, de asemenea, schimbarea gândurilor negative in pozitive.
222 Pentru a oferi confort și credință.
333 Pentru a întări și consolida legătura cu Ghizi si Maiesti Inaltati
444 Pentru a oferi conexiune angelică și confort.
555 Pentru a ajuta la tranzițiile și provocările vieții, deosebit de utile pentru cineva care se confruntă cu haos și turbulențe.
666 Pentru a ajuta la realizarea unui echilibru între nevoile materiale și cele spirituale , pentru a conecta cerul și pământul.
777 Pentru a vă ajuta sa intrati pe calea cea bună, pentru a oferi noroc șioportunitate.
888 Pentru a ajuta in procesul de detasare în timpul in finalizarile din timpul vieti (divorț,moarte, somaj, etc.).
999 Să te conectezi și să-ți urmezi scopul vieții.
1111 Pentru a vă conecta cu îngerii. Pentru a experimenta sincronicitatea șimagie în viață. Pentru aparea in viata ta si la momentul potrivit tot ceea ce ai nevoie.

Initierea in INITIEREA ANGELICA 11:11 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.