18th noiembrie 2019

Initieri Reiki

Alege una dintre numeroasele Initieri Reiki de la Harmony in Your Life. Initierile oferite de Maestrul Ioana Magdalena Draghici pot fi primite atat in cadrul evenimentelor programate cat si la cerere.

Initierea de la distanta este la fel de eficienta ca si initierea “fata-in-fata” pentru ca, aceasta este minunatia Reiki: fiind generata de Sursa a Tot ce exista, nu are limite, se poate transmite de la orice distanta si poate fi accesata prin initiere de la distanta de catre oricine isi doreste cu adevarat!

Ce sunt aceste Initieri Reiki?

Initierea Reiki are trei mari componente: cea fizica (unde maestrul efectueaza un anumit ritual), cea energetica (unde se deschid anumiti centri energetici si se curata anumite meridiane energetice) si cea spirituala (unde practicantul primeste un anumit numar de ghizi de Lumina, o cunoastere la nivelul sinelui si daruri de la Divinitate). Toate acestea sunt oferite de Divinitate spre a evolua si a ne indeplini misiunea personala pe aceasta planeta. Aceste Initieri Reiki nu vin de la maestru, ci din cer, de la entitatile superioare.

Cum se primesc initierile reiki?

Dupa ce ai studiat oferta de cursuri Reiki, imi scrii un mesaj pe e-mail (harmony2424@yahoo.com)  sa imi spui in ce grad sau grade de Reiki doresti sa te initiezi. Dupa achitarea costului initierii imi trimiti dovada platii.

Vei primi manualul si diploma pe mail care atesta initierea pe care ai primit-o. Diploma se ofera doar la atingerea gradului de maestru.

Detin gradul de Maestru Reiki pe urmatoarele sisteme traditionale sau new-age:

Alege una dintre numeroasele Initieri Reiki de de la Harmony in Your Life oferite la distanta de Maestrul Ioana Magdalena Draghici

 

 

 

 

 

SISTEMUL-SAMANIC-AL-LUMINI-INTERIOARE

 

 

 

 

 
VIBRATIA DELFINILOR DE DIAMANT     Seichim 7 Nivele