2nd ianuarie 2020

ABUNDENTA SI PROSPERITATE REIKI, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Aceasta initiere ajuta Lucratorul in Lumina pentru manifestarea pacii in lume pentru armonie si prosperitate. Recunostinta este cheia pentru aceasta forma de Reiki, care va ajuta mintea sa dezvolte o mentalitate de prosperitate, deoarece faciliteaza cresterea spirituala. Cu acest tip de Reiki poti exploata energiile proprii din abundenta pentru a crea o abundenta si prosperitate pentru tine si pentru cei apropiati.

Aceasta initiere va conecteaza la energiile entitatilor hinduse Zeita Lakshmi si Lord Ganesh. Initierea are doar un grad.
Zeita Lakshmi reprezinta pentru hindusi succesul si prosperitatea. Cuvantul Lakshmi deriva din sanscritul Laksya, care inseamna „scop” sau „tel”. Ea este zeita sansei si a bogatiei, atat materiale, cat si spirituale. Lakshmi este zeita adorata de majoritatea familiilor hinduse, mai ales de catre femei.

Zeita Lakshmi este o zeita a prosperitatii si a norocului, care aduce fiecarui om binecuvantarile belsugului. Ii plac mult oamenii recunoscatori si care stiu sa aprecieze valoarea si munca. Mantra de recunostiinta a zeitei Lakshmi este: ” Om Nameh Lakshmi Nanah”.

Lord Ganesh intruchipeaza Sfanta Treime, Trinitatea – Trimurti in Panteonul hindus, alaturi de cei doi parinti divini ai sai, Cuplul Divin, Shiva-Shakti.
Ganesh, ca si copil christic, nu a fost nascut, ci a fost manifestat direct in creatie. El este privit ca salvatorul si protectorul lumii manifestate.
Ganesh mai este cunoscut si ca protectorul familiei, patronul cunoasterii, al artelor si educatiei, al literaturii, fiind si Cel prin care Dumnezeu Tatal confera intelepciunea vietii, prosperitatea materiala, deopotriva cu cea spirituala, fiecarui om de pe acest pamant.

Este recomandat sa-l invocati pe Ganesh inainte de a va angaja inainte oricarui efort in care doriti sa reusiti. Este destul de mare pentru a inlatura obstacolele si a deschide drum in fata ta. Ganesh este numit „cel care inlatura obstacolele”, deoarece doboara orice blocaj care ar putea sta in calea sa.

Beneficiile initierii in Reiki Abundenta si Prosperitate

– Curata tiparele negative din jurul valorii de bani
– Schimba programarea din copilarie cu privire la bani
– Codifica energia voastra cu frecvente de abundenta si prosperitate
– Curata convingerile care va limiteaza abundenta
– Ajuta la eliberarea energiilor financiare dense
– Va aliniaza cu legile universale ale abundentei
– Indeparteaza blocajele manifestarii voastre
– Va ajuta sa imbratisati succesul
– Vindeca relatia voastra cu banii
– Magnetizeaza si atrage bogatia si banii in viata voastra
– Va permite sa fiti in fluxul abundentei.

Initierea in Reiki Abundenta si Prosperitate 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

Dipl. Abundance and Prosperity Reiki