2nd ianuarie 2020

ACTIVAREA CHAKRELOR CELESTE, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Activarea Chakrelor Celeste

Pe linga sistemul normal de cele sapte chakre exista si un sistem extins de centrii energetici ( chakre ). Acest sistem energetic nou se afla in stare latenta in majoritatea oamenilor . 

Insa pe masura ce oamenii devin din ce in ce mai constienti de viata lor spirituala acest sistem energetic extins incepe sa se trezeasca. Aceasta constientizare a sistemului extins de chakre este urmatorul pas al evolutiei spirituale.

Asadar, cum pot chakrele superioare sa ajute cu ascensionarea si evolutia spirituala a planetei? Este chiar simplu. Pina cind vei ajunge la un punct pe calea ta spirituala. In care sa te simti capabil sa lucrezi la dezvoltarea chakrelor tale superioare. 

Atunci vei fi ajuns la o intelegere asupra a cum sa intri in energii de frecvente diferite. Nu doar pentru a ajuta progresia ta spirituala, ci sa o ajuti si pe mama pamant sa se vindece. Acum a venit timpul ca si ceilalti sa devina constienti de acest sistem. Si sa culeaga roadele utilizarii in vietile lor spirituale si de zi cu zi.

Intelegerea actuala a sistemului chakrelor iti ofera sapte plus inca o chakra (de la picioare pana la coroana). Chakra picioarelor sau a talpilor mai este cunoscuta si drept chakra zero. Sau chakra de inradacinare, care este localizata intre scobiturile picioarelor tale. 

Mai avem chakre care se ridica deasupra coroanei. Pentru unii dintre voi aceste chakre superioare se deschid deja. Pentru altii poate fi prima data cand intalnesc aceasta idee. Cum ca exista chakre care se extind deasupra coroanei.

Scopul acestor noi chakre este sa va ofere posibilitatea de a intra in propriul dumnezeu interior,voia divina. Iar daca esti norocos, in comunitatea galactica care inconjoara si sustine pamantul. Dar si intreaga umanitate in evolutia lor spirituala. 

Pana cand vei fi atins stadiul caii tale spirituale si al vietii, vei fi atins deja o cunoastere foarte buna. Cunoastere a energiei vindecarii, ascensiunii, dezvoltarii psihice si a sistemului de chakre.

Acordajul ACTIVAREA CHAKRELOR CELESTE 
Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.