17th ianuarie 2020

CODUL DE LUMINA GHIZILOR, acordaj oferit de Ioana Magdalena

Codul de Lumina al Ghizilor

A comunica cu un spirit, indiferent de forma pe care spiritul a ales-o, inseamna o constiinta de nivel inalt.

Un nivel de acceptare a tuturor formelor de viata ca forme inteligente cu un nivel inalt de iubire fata de intreaga creatie. Noi am sosit la voi conectandu-ne cu vibratia voastra in spatiul sacru al inimii, transmitand prin unde vibrationale ceea ce avem de transmis.

Transmisia este mult mai ampla si multidimensionala. Noi insa suntem multumiti de ceea ce puteti receptiona, caci principala transmisie este iubirea.

In acest mesaj, noi vom pune mult mai multe, astfel ca la nivel de suflet veti primi mai mult decat aceste cuvinte. Fiinta voastra receptioneaza la nivel subtil, iar Sinele va va ajuta sa intelegeti.

Intelegerea nu vine neaparat in urma unor succesiuni de cuvinte. Ea vine si printr-o succesiune de imagini, sentimente, traire la nivel interior.

Dorim sa punem accentul pe voi oamenii ca fiinta a universului.

Deschiderea voastra catre Univers, a va intelege maretia si rolul, este foarte important. Cand voi iesiti din limitarile frecvente ale unei zile de-a voastra, va ridicati privirea si inima. Faceti-o catre acest complex si intelegeti cat de important este a fi in armonie cu intregul.

Aceasta deschidere este foarte importanta. Se realizeaza o conexiune puternica prin vibratia creierului si a inimii. Undele voastre, atat ale inimii cat si undele cerebrale, au apasat butonul DESCHIS catre noi.

Este suficient. Pe aceasta cale se transmite cel mai important sentiment: iubirea. Aceasta va rezolva totul.

Vom deveni o singura respiratie ca o singura fiinta in Univers. Simt ca aceasta energie ce soseste pe aceste frecvente, ne atinge.

Acest curs este destinat sa va ajute sa obtineti informatia din partea indrumatorilor vostri, sa va ajute sa invatati cum sa auziti si sa ascultati mesajele lor.

Mi se spune ca deseori auzim mesajele dar cateodata nu le intelegem si deseori nu le ascultam. Daca urmati indrumarile prezentate aici, veti putea capata cunoastere si intuitie din partea ghizilor si ingerilor vostri.

Ei au fost pusi alaturi de voi tocmai pentru a va ajuta pe parcursul calatoriei voastre.

Pentru ca asistenta lor este menita sa raspunda nemijlocit nevoilor voastre. Este foarte important sa puteti fii capabili sa ii auziti si sa comunicati cu ei.

Ei au cunoasterea si intuitia de care este nevoie pentru a va ajuta sa treceti prin fiecare situatie de viata, vindecandu-va .

Receptionarea mesajelor

Ghizii si ingerii vostri comunica cu voi in diferite moduri. Sunt cateva reguli de baza pe care ar fi bine sa le intelegeti pentru a putea incepe antrenamentul in vederea receptionarii mesajelor.

Ei vorbesc incet

Ghizii si ingerii vostri vor vorbi rareori cu o voce tare, perceptibila. In general ei vorbesc foarte incet, pentru ca trebuie sa ii auziti din centrul fiintei voastre interioare.

Chiar daca pot, in cazul in care va aflati in pericol, sa va strige in ureche. Dar de cele mai multe ori va vor vorbi cu ton bland care va cere sa fiti un ascultator doritor si receptiv.

Sa stiti ca ei nu inceteaza niciodata sa va vorbeasca. Daca nu ii auziti este pentru ca temerile voastre le acopera vocile.

Ego-ul incearca sa pastreze controlul. Sau distractiile din viata voastra va impiedica sa va concentrati asupra fiintei interioare care poate sa auda aceste mesaje foarte clar.

Ei vorbesc in simboluri

Ar fi cu mult mai usor daca ghizii si ingerii vostri v-ar spune exact ce sa faceti si cand sa faceti intr-un limbaj clar si simplu. Dar ei nu pot face asta pentru ca nu pot interveni in liberul vostru arbitru.

Oricat de clar si de urgent ar fi mesajul lor, voi sunteti cei care trebuie sa facet alegerea. Daca-l urmati prin exercitarea propriei vointe libere. Deseori vor folosi simboluri pentru a va transmite mesajul.

Aceste simboluri pot veni din cuvintele unui cantec pe care il auziti. Sau dintr-un mesaj pe un panou publicitar.

Sau un gand care va vine de nicaieri. Sunt milioane de feluri in care puteti primi aceste mesaje .

Ei vorbesc prin altii

De cate ori ati avut o discutie cu un om cu totul strain care v-a spus lucruri care raspundeau unei intrebari? Si acestea sunt mesaje de la ghizii vostri.

Pe masura ce deveniti din ce in ce mai receptivi la mesajele lor veti invata sa acordati atentie oamenilor si situatiilor .

Ei va vorbesc in vis.
Ar trebui sa tineti un jurnal al viselor. Pentru ca atunci cand ghizii sunt incapabili sa comunice cu voi in timp ce sunteti treji, vor comunica cu voi in vis.

Timpul trezirii a sosit.
Amintiți-vă de divinitatea din voi și de imesa putere pe care o aveți..
Cum este SUS așa va fi și JOS ! Va fi bine!

Acordajul cu CODUL DE LUMINA AL GHIZILOR Costa 60 lei.

Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.