20th ianuarie 2020

CODUL DE LUMINA AL SINELUI DIVIN initiere oferita de Ioana Magdalena

Codurile de Lumina ale Sinele Divin  se afla in planul spiritual,si este casa sufletului tau,este esenta ta profunda,este acea parte din tine pura,iubirea neconditionata,si aceasta parte din tine e perfecta.

Este acea parte din tine care s-a nascut din Spirit (Dumnezeu,Zeita, Sursa, Universul) si este partea Divina a existentei tale. Sinele tau Superior nu judeca si nu condamna, nici pe tine , nici pe cei din jur. Este energie in cea mai pura forma, in realitate asta este ceea ce tu esti- o fiinta perfecta, pura, de energie luminoasa, care a ales sa experimenteze viata in plan fizic. Cand sunteti in masura sa va conectati cu Sinele vostru Superior, veți accesa energia luminii pure și intelepciune.

Ascultati-va Sinele Superior Sinele vostru Superior vrea sa va ghideze, dar dvs trebuie sa acordati atenție gandurilor, sentimentelor și emoțiilor, in scopul de a asculta și de a ințelege mesajele.

Acordajul Codurile de Lumina ale Sinele Divin va ridica vibrația, va consolideaza conexiunea, și va accelereaza ascensiunea dvs și capacitatea de a va conecta la Sinele Superior.

Sinele vostru Superior va ghideaza intotdeauna sa va folositi mintea și
cunoștintele intr-un mod care urmeaza inima,cu iubire și compasiune. Acesta va va ghida intotdeauna catre acțiune dreapta. Mai presus de toate, Sinele vostruI inalt va va lumina calea spre a va urma drumul in viata, și v a va ajuta sa va confruntati cu provocarile aduse de lectiile de viata cu curaj și ințelegere.

Rabdarea este catalizatorul progresului !

Amintiti-va ca se poate sa va fi petrecut intreaga viata complet separat de Sinele Superior. De aceea va va lua ceva timp sa invatati cum sa restabiliti legatura. Orice lucru important, care merita a fi facut, necesita timp si antrenament. Fiti vigilenti si practicati cei sapte pasi zilnic si veti primi raspunsurile de care aveti nevoie.

Nu uitati: Sinele Superior vrea sa fie in contact permanent cu voi. De fapt, chiar si numai a vorbi de el ca de ceva diferit de voi, este un lucru contradictoriu.

Sinele Superior, de fapt, sunteti voi ! Voi cei adevarati. Asa ca, luati legatura cu VOI!

Acordajul cu Codurile de Lumina ale Sinele Divin 

Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.