2nd ianuarie 2020

COSMIC CLINIC,oferita de Ioana Magdalena

Cosmic Clinic, energie descoperita de vindecatorul rus Oleg Malcev. Energia sitemului elimina diferite blocaje din corpurile subtile si corpul fizic.

Aceasta este energie ca si cea de la Reiki. Este o energie de vindecare foarte puternica. Vindeca diferite parti ale unui organism uman. Initierea nu are simboluri, functionand doar dupa intentie. Dupa ce obtineti initierea, veti lucra cu aceasta energie doar prin cuvinte.

Primid aceasta initiere veti avea acces direct la Medicii Astrali din Clinica Cosmica, pe care puteti sa-i chemati pentru nevoile voastre si ale altor persoane. Dupa fiecare zi de lucru cu energia sistemului, majoritatea problemelor de sanatate cronica dispar.

Energia acestui sistem este  pentru vindecarea mintii, corpului, sufletului, ajuta la cresterea sanatatii si a canalului Energetic Cosmic Clinic elimina diferite blocaje ale Corpurilor subtile si corpului fizic.

Este indicat sa lucrati cu aceasta initiere in fiecare seara. Seara inainte de culcare cereti entitatilor de Lumina sa fiti dusi in clinica. Rugati medicii astrali din clinica sa va curete, sa va purifice fiecare structura, sa va repare, sa va echilibreze, armonizeze, astfel incat sa functionati a doua zi la capacitate maxima.

Initierea COSMIC CLINIC 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

Dipl. Cosmic Clinic