2nd ianuarie 2020

INITIERE CRYSTAL REIKI, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Crystal Reiki, o initiere pe energia cristalelor.

Desi combinarea Reiki cu utilizarea cristalelor este relativ noua, aceasta ramura a Reiki are potentialul de a transforma nu numai practica curenta a Reiki, ci si lumea noastra.

Cristalele au fost folosite de secole ca instrumente pentru vindecare si cesterea nivelului de constientizare. Fiecare piatra este aleasa special pentru fecventele si proprietetile ei.
Sumerii antici au facut referire la faptul ca aceste cristale au fost felosite in ritualuri , in timp ce vechi egipteni au utilizat cristalele in bijuterii si armuri pentru protectie.

BENEFICIILE CRYSTAL REIKI

Reiki, ca modalitate independenta, este extrem de eficienta chiar si fara utilizarea cristalelor. Un practicant de Crystal Reiki foloseste energia Reiki pentru a crea o stare de prezenta care este concentrata si acceseaza un nivel mai inalt de constiinta.

Acordajul  iti va amplifica capacitatile psihice si energiile vindecatoare. Vei intra in starea de unitate cu TOT-CEEA-CE-ESTE.
In timpul acordajului pe nivelul de maestru, vei primi simbolurile energiei vietii – care fac parte din mostenirea si cultura Atlantidei. Sunt simboluri identice cu cele folosite in Templele de Vindecare din Atlantida de catre Marii Preoti si Marile Preotese.
Acordajele de maestru vor amplifica energiile vindecatoare.

Costul initierii CRYSTAL REIKI-MAESTRU   este 240 lei

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail .