2nd ianuarie 2020

CUART NEGRU TIBETAN, oferita de Ioana Magdalena

 Cuartul negru Tibetan este printre cea mai puternica pietra de protecției spirituale găsite vreodată. Transportul sau purtarea creează o „bula de lumină” în jurul corpului, permițând doar vibrațiile pozitive să pătrundă în câmpul auric.

Somnul cu, sau aproape de cuarț negru tibetan iti protejează  energiile astrale inferioare și poate ajuta la eliminarea viselor deranjante. Păstrarea uneia sau mai multora dintre aceste pietre în spațiul de locuit poate purifica și curăța zona de influențe negative. Vă recomandăm chiar să puneți unul pe ecranul televizorului sau al computerului pentru a contracara disarmoniile pe care acestea le-ar putea genera.

Meditația cu cuarț negru tibetan poate fi cea mai benefică, mai ales pentru cei care simt o afinitate pentru budismul tibetan. Pietrele par a emana în permanență un „OM” tăcut și pot fi activatori puternici ai celui de-al treilea ochi.Vindecarea cu cuartul negru tibetan este o formă nouă un sistem puternic de vindecare. Această energie funcționează bine întoate aspectele umane.

Initierea Cuartul negru Tibetan Costa 60 lei

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.