2nd ianuarie 2020

GENDAI REIKI HO , oferita de maestrul Ioana Magdalena

Sensei Hiroshi Doi este fondatorul Gendai Reiki Ho Kyokay (in traducere Asociatia Scolii de Reiki Modern). El este un bun cunoscator si practicant a peste 30 de tehnici de vindecare. Domnia sa a fost instruit si certificat de doamna Kimiko Koyama (al cincilea presedinte al Usui Gakkai) si de alti maestri in linii japoneze mai putin cunoscute (sensei Hiroshi Ohta, sensei Ayako Sasaki, sensei Chiyoko Yamaguchi, Micko Mitsui).

Gendai Reiki Ho a adus in vest metode si tehnici spirituale necunoscute pana nu demult. O parte a acestora a fost predata de sensei Hayashi si Takata in invataturile transmise mai departe studentilor lor si comunitatii Reiki in 1999 la Vancouver.

Gendai Reiki Ho se invata in patru nivele:
1. Shoden ( prima invatatura)
2. Okuden (invatatura secreta)
3. Shinpiden(misterele divinitati)
4. Gokuikaidden(cel mai inalt nivel).

Sensei USUI a predat esenta Reiki Ho astfel :
a. Reiki este tratamentul spiritual (vindecarea minti) si tratamentul fizic (vindecarea corpului)
b. Reiki trateaza fiintele umane pentru a duce o vindecare holistica
c. Reiki trateaza intai mintea apoi corpul

Reiki Ryoho este un tratament fundamental ce asigura o vindecare profunda , deoarece vibratiile Reiki activeaza energia vitala , forta naturala de vindecare si imunitatea. Energia vitala intra in corp, circula si iese usor, ducind cu ea orice blocaj din campul energetic.
Reiki Ryoho poate purifica conditia dizarmonica ce a dus la aparitia afectiunii. Insa, daca nu veti schimba stilul de viata, veti recadea in dezechilibru.
In fiecare nivel veti invata Reiki de la simplu la complex , de la baza la dezvoltarea spitituala.

Initiere GENDAI REIKI HO
Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.
Dipl. Gendai Reiki Ho Shihan