20th ianuarie 2020

INGERUL BANILOR, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Ingerul Banilor Reiki a fost creat pentru a ajuta, sprijini și inspira in perioadele de stres economic. Acest sistem nu este conceput pentru a manifesta instantaneu bogatia sau prosperitatea.


Money Angel Reiki nu ofera solutii rapide, dar ajuta individul sa faca schimbări pe termen lung si sa elaboreze strategii pentru a chibzui mai bine banii. Ajuta la furnizarea de suport pentru perioadele grele.

Lucrand cu acest sistem veti reusi sa indepartati tiparele comportamentale negative legate de bani, blocajele, limitarile, autolimitarile, cutumele, programele mentale care submineaza prosperitatea voastra, castigurile.

Acest acordaj te va conecta cu puterea ta interioara de a face bani.

Ingerul Banilor Reiki

In lucrul cu Money Angel Reiki, va veti conecta cu propriul dvs. Inger pentru a va ajuta in calatoria dvs. personala de prosperitate.

Sistemul Money Angel Reiki are doua simboluri: Money Grounding Symbol si Money Angel Wings Symbol.
Primul simbol il puteti folosi pentru vindecarea dvs. generala. Al doilea simbol aduce ajutor angelic in rezolvarea problemelor cu banii.

Aceste simboluri le puteti face pe proiecte Reki, pe portofel, pe carduri si sa va faceti binenteles autotratament cu ele.

Initierea in Money Angel Reiki 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

Dipl. Money Angel Reiki