2nd ianuarie 2020

INITIERE KI MANNA,oferita de maestrul Ioana Magdalena

Ki Manna a fost relevat de catre Leonie Faye, terapeut, maestru si profesor pe mai multe sisteme energetice.

Energia acestui sistem este o energie care se manifesta ca o sfera, ingloband mai multe caracteristici terapeutice.
„Ki” este energia universala a vietii, o energie care lucreaza cu lumina, sunete si vibratii. Este energia creata din jocul dintre yin si yang. Energia vieţii (Ki) este de provenienta spirituala.
„Manna” este un tip de energie solida care aduna la un loc toata energia universala.
Pentru terapeutii si maestrii Reiki, acest simbol intensifica energia si credinta in vindecare.
Ki Manna este folosita in legatura cu alte modalitati de vindecare.

Simbolul KI MANNA este folosit pentru a deschide energia Universala. Deschide usi si coridoare catre iubirea intensa si catre energia plina de compasiune, necesara pentru a aduce schimbarile de care avem nevoie, pentru a ne vindeca pe noi insine si pe altii.

Simbolul KI MANNA arata ca o floare cu petale mari cu o spirala in interior care straluceste. El contine toate culorile si vibreaza pe toate frecventele sunetului si miscarii. De asemenea, el lucreaza cu liniile ley, liniile timpului ( ne aminteste de HSZSN din Reiki traditional, nu?!). Acest lucru permite simbolului sa se roteasca si sa existe pe orice nivel, planeta sau dimensiune, fara interventie.

Acest simbol reprezinta o sursa incredibila de energie. Are puterea si intelepciunea de a vindeca pe toate nivelurile. Odata activat, acest simbol incepe sa vibreze si sa raspandeasca energie intensa de iubire oriunde sau catre oricine se conecteaza.

Fiecare individ care foloseste aceasta energie vindecatoare primeste intelepciune si calauzire si va descoperi ca acestea vor fi personale si pentru propria vindecare.

Initiere KI MANNA este :
Gradul 1 practicant 
Maestrie 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.