29th noiembrie 2019

Initiere Usui Reiki oferita de maestrul Ioana Magdalena

Usui Reiki este o initiere primita de Mikao Usui. Initiat de la varsta de patru ani in meditatie si in unele arte martiale, Mikao Usui a fost multa vreme obsedat de intrebarea „De ce nu putem vindeca si noi bolnavii asa cum facea Iisus?” Raspunsul i s-a revelat dupa o meditatie de 21 de zile pe muntele Kurama din Japonia. Astfel, au aparut bazele dezvoltarii sistemului Reiki, care este astazi cunoscut in intreaga lume.

Maestrul Mikao Usui si-a consacrat viata tratarii bolnaviilor si formarii de terapeuti Reiki.

Initiere Usui Reiki oferita de maestrul Ioana Magdalena

Sistemul Usui Reiki este structurat pe 3 nivele si unul de Maestru

Usui Reiki gradul I: Pozitiile de punere a mainilor sunt simple si intuitive. Se merge pe principiul de sus in jos, urmarindu-se chakrele, pe fata si pe spatele trupului. De asemenea, se aplica mainile in locurile dureroase. Dupa initiere, practicantul poate face autotratament si, dupa un anumit timp, poate face si tratament.

Usui Reiki gradul al II-lea: Dupa initiere, practicantul primeste primele simboluri Reiki, cu ajutorul carora isi poate activa palmele pentru o mai mare eficienta si poate face tratament prin realizarea si vizualizarea simbolurilor in anumite puncte bine precizate. Poate efectua tratamente la distanta si tratamente mai eficiente, folosind simbolurile. De asemenea, simbolurile permit curatarea incaperilor de energii negative si daunatoare, curatarea si energizarea mancarii, trimiterea luminii la distanta si crearea campurilor de protectie.

Usui Reiki gradul al III-lea (sau profesor): Dupa initiere, practicantul primeste noi simboluri si invata tehnici suplimentare. Poate face acordaje altor persoane. De multe ori, acest grad se „sare” si se trece direct la maestru.

Maestru Usui Reiki: Dupa initiere, noul maestru poate la randul lui sa faca altora initieri/acordaje si cunoaste simbolurile specifice maestrilor.

Dupa fiecare initiere, urmeaza o perioada de criza de vindecare, de purificare, cu o durata de 21 de zile, in care practicantul trebuie sa-si faca autotratament zilnic și sa practice un regim de viata cat mai echilibrat si cu un meniu lacto-vegetarian.

        INITIERE  USUI REIKI

Gradul 1 
Gradul 2 
Gradul 3 
  Maestria 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

Dipl. Reiki Usui