20th ianuarie 2020

Codul de Lumina al Ingerilor, oferita de Ioana Magdalena

Codul de Lumina al Ingerilor –  Ingerii sunt peste tot in jurul nostru. Ei ne vegheaza și ne aduc alinare atunci cand noi avem parte de incercari si provocari în viata.

Fiecare dintre noi are cel puțin un inger pazitor alaturi, in orice moment, si multi dintre noi au doi sau mai multi.

Aceste fiinte frumoase de Lumina ne mentin în conditii de siguranta. Ele ne protejeaza de pericole, ori de câte ori avem nevoie .

Ca regula generala, ingerii nu vor trece peste liberul arbitru. Dar, daca noi le cerem sa intervina si sa ne ajute, ei vor veni în ajutorul nostru.

Exceptia fiind situatia in care suntem în pericol si asta nu face parte din diagrama vietii noastre.  Ingerii vor interveni sa ne salveze, fara a fi rugati sa o faca.

În caz contrar, ingerii sunt intotdeauna cu noi. Ei vegheaza asupra noastra, dar nu vor interfera cu viata noastra, cu exceptia cazului in care noi le cerem.

Ingerii sunt foarte puternici, iar atunci cand le cereti sa va ajute, ei vor raspunde in viteza. Ei sunt ființe superioare, mai ușoare, mai rapide și mai puțin dense decat corpurile noastre umane.

Sa simtiti un inger oferindu-va o îmbratisare inseamna sa simtiti cum va trimite valuri de energie prin corp, care va umplu de bucurie!

Sa simtiti cum un inger va ofera vindecare inseamna sa simtiti cum valuri de aer din aripile lor se revarsa pe pielea voastra.
Indiferent daca lucrați cu Magia sau Lumina, ingerii va vor ajuta daca este pentru binele vostru cel mai înalt.

Ei pot inlatura obstacolele din calea voastra.  Pot creste viteza de recuperare si de vindecare, va pot ajuta sa atrageti mai multe venituri și abundenta, si va pot aduce iubirea si pacea in viata voastra.

Initierea in CODUL DE LUMINA AL INGERILOR

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.