27th octombrie 2020

Karmic Reiki, initiere oferita de maestrul Ioana-Magdalena

Acest curs trateaza acel tip de energie Reiki specializat in conceptul de karma si trateaza diverse situatii legate de karma negativa. Acest sistem foloseste 5 simboluri: 2 sunt folosite ca simboluri Reiki si pot usura efectul karmei “anonime”.

Celelalte 3 simboluri surori au o frecventa incredibil de puternica si dureaza o perioada de timp pentru a te obisnui cu ele, dar o data invatate pot avea rezultate surpinzatoare, dezvaluind, cateodata, intr-un mod surprinzator de detaliat evenimente din vietile anterioare.

Cu siguranta iti sunt familiari termenii de karma pozitiva si karma negativa, sau poate ai auzit spunandu-se “probabil a facut ceva  bun/rau in viata trecuta”, sau ai auzit zicala “ce dai, aia primesti”. Toate se refera la ideea de karma.

Se spune ca tot ceea ce faci se reflecta inapoi care tine, deci daca treci prin viata oferind iubire, vei primi iubire. Daca dai ura, vei gasi doar ura. Acesta deoarece orice  vibratie pe care o trimitem in aura noastra va atrage oameni sau situatii de aceeasi vibratie.

Cateodata ducem aceasta vibratie de la o viata catre urmatoarea. Daca nu invatam cum sa atragem lucrurile pozitive catre noi, vibratiile negative atrase vor duce la crestrea situatiilor negative sau chiar la moarte.

Aceste vibratii stau cu noi pana invatam din greselile noastre si din actiunile noastre repetate, si chiar oamenii care ne inconjoara se vor imbolnavi, si toate din cauza vibratiilor negative.

Tratamentele karmice au o mare varietate de forme. Forma de baza se poate aplica cu usurinta, in timp ce pentru celelalte este nevoie de practica si experienta.

Initierea in Karmic Reiki este compusa din grad de practicant si grad de maestru.

Simbolurile folosite in karmic Reiki sunt:

1. TAOIST GRACE – Simbol de canalizare karmica

2. EMOTIONAL BUTTERFLY – simbol de canalizare, curata aura

Simbolurile karmice/aurei surori

Ultimele trei simboluri karmice sunt deosebit de puternice si ar trebui practicate de cateva ori intr-o situatie non-profesionala, pana sunteti siguri si va simtiti comfortabili cu aceasta tehnica.

3. Vaporizatorul blocajelor karmice – Mei Ku Do (MKD)

4. Curatatorul umbrelor karmice – Mei Tu Nyo (MTN)

5. Conexiunea Ghid – Shite Myo (SM)

MASTER KARMIC REIKI – Procesul de Initiere

Karmic Reiki este un sistem foarte puternic si trebuie un timp de acomodare, necesita senzitivitate la energie si o buna legatura cu ghizii spirituali sau sinele superior.

Initierea in Karmic Reiki, Gradul de Practicant si Gradul de Maestru

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.