2nd ianuarie 2020

OCHIUL LUI HORUS, oferita de maestrul Ioana Magdalena

 

Ochiul lui Horus se refera la vechile invataturi ale Scolii Mistere de Geometrie Creatoare codificate de Isis si Osiris si lasate in urma preotilor din Egipt. Acestea sunt aceleasi suflete care sunt preotii din Atlantis. Ei poarta aceasta informatie codificata genetic in ADN-ul lor.

Ochiul lui Horus, ionitiere oferita de maestrul Ioana Magdalena Draghici

Activarea Ochiului lui Horus este o poarta care va conecteaza la energiile dimensiunii a 5-a ale Luminii si frecvente mai mari.
Activarea Eye of Horus ofera deschiderea care creeaza un rezervor de energie ceresc in interiorul propriului camp energetic. Acest rezervor de energie cereasca ancorat apoi va infuzeaza campul energetic, continuand calatoria, mergand in Univers si intorcandu-se in mod constant, reinnoita in tine.

Activarea Eye of Horus trezeste corpul de Luminina asa cum s-a facut in temple antice de mult. Este un proces de initiere si mult, mult mai mult. Eye of Horus este un simbol egiptean vechi de protectie si putere, de la divinitatea Horus sau Ra. Anticii credeau ca acest simbol al indestructibilitatii ar ajuta la renastere, datorita convingerilor lor despre suflet. Ochiul lui Horus (flancat de Nekhbet si Wadjet) a fost gasit sub stratul 12 al bandajelor pe mumia lui Tutankhamun.
Exista multe simboluri legate de imaginea „ochiului” – toate legate de ochi ca o metafora a izvorului creatiei – Dumnezeu – Ochiul lui Dumnezeu.

Cand oamenii viseaza sau mediteaza, uneori vad un ochi care este fie deschis, fie inchis. Din punct de vedere simbolic, ochiul deschis este constiinta trezita.

Initierea OCHIUL LUI HORUS 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.