20th ianuarie 2020

ORDINUL LUI MELKIZEDEK, initiere oferita de maestrul Ioana Magdalena

Ordinul lui Melkizedek reprezentarea divina care a instruit toti marii initiati: Hermes Trismegistos, Orfeu, Pitagora, Moise, Platon, Zoroastru, Buda si Iisus Hristos.

Melchizedec a trait in urma cu aproximativ 4000 ani. El a fost Rege si Mare Preot in Cetatea Salemului (actualul Ierusalim). In urma cu aproximativ 2000 de ani, el a revenit pe Pamant prin reincarnare, in persoana lui Iisus Hristos.
Iisus a facut disponibil pentru intreaga omenire initierea pe care Dumnezeu, prin Preotul Melchizedec, a facut-o disponibila la inceput doar pentru preoti. Cei care au acces in Akasha pot verifica acest adevar. Restul, pot studia Biblia, Evangheliile Apocrife si alte scrieri vechi, ce atesta acest fapt.

Melchizedec si Iisus Hristos sunt Unul si Acelasi Suflet, revenit pe Pamint in perioade de timp diferite.

Melchisedec a fost un rege-preot, real din punct de vedere istoric, care a existat ca Rege-Preot si a pregatit ce a urmat sa vina, pentru Iisus.
Melchisedec este Inalt Preot al Ordinului Cosmic al lui Melchisedec, care ii include pe toti cei ce servesc sub indrumare divina. Melchisedec daruieste omenirii libertate, iertare, creativitate, alchimie, transformare si ritual sacru. El are grija de Sfantul Graal si de Flacara Vietii.
Aceasta initiere racordeaza la constiinta Melchisedec si la darurile Divine si ale fiintelor de lumina cu care lucreaza el.

Astazi, dupa aproximativ alti 2000 de ani, Hristos ofera din nou posibilitatea comuniunii cu Dumnezeu, prin initierea in Preotie Melchizedec, prin care se acceseaza campul energetic al initiatului, prin punerea in legatura cu energia specifica a lui Melchizedec.
Marea Fratie Alba Universala este compusa din Fiintele Ierarhiei Cosmice. Scopul ei principal este de a asista planetele si civilizatile in evolutia lor.

Marea Fratie Alba observa procesul de evolutie al tuturor fiintelor si le ofera sprijinul atunci cand este cazul.

Ordinul lui Melkizedek este un grup al Inteligentelor Universale, aflat sub obladuirea Creatorului, care administreaza darurile Lui Dumnezeu ce exista prin Duhul Sfant, influentand starile fizice, mentale si spirituale ale existentei. Cei din Ordinul lui Melkizedek sunt Fii ai Luminii care au ales sa se intrupeze si sa dovedeasca eliberarea sa si ajutorul in transformarea Pamantului.

Initierea in Ordinul lui Melkizedek are 3 etape:

1. Botezul luminii – ceremonia antica de conectare cu Divinitatea si cu familia divina din care face parte fiinta umana
2. Intrarea in Ordin
3. Hirotonisirea ca Preot in Ordinul lui Melkizedek
4. Urmeaza gradul de Reverend si Grand Master

Gradul de Reverend va conecteaza la Raza Sintezei, la Roba de Putere si la Plasa de Platina ale lui Melchisedec, Grand Maestru va aduce cele 33 de activari si vindecari.
Cea mai clara definitie a Ordinul lui Melkizedek este sarcina de reprogramare a constiintei umane, care este necesara pentru reconectarea creatiei fizice cu constiinta universala Divina. Energia este fara forma, pura, constiinta pura, credinta pura.

Melchisedec aduce cu sine Poarta Aurie, ce este o poarta de intrare in Camera Aurie.

Aceaste Camera Aurie este o Camera Universala a Vindecarii si Luminii pe care o poti invoca pentru a te vindeca de boli si pentru a-ti creste energia si vibratia in cele patru corpuri energetice: fizic, mental, emotional si spiritual.
Meditatia cu invocarea Preotului Melchisedec ne purifica, ne inalta vibratiile, ne deschide toate chakrele si le umple cu Lumina Duhului Sfant.

Melchizedec este singurul preot recunoscut de Dumnezeu. In Biblie, el este numit „preot al Dumnezeului celui Preaînalt”.
Preotul randuit „dupa randuiala lui Melchisedec” trebuie sa fie „preot in veac” , intrucat Melchizedec din Facere este prezentat ca fiind „preot pururea”.

Initierea in Ordinul lui Melkizedek este:

Botezul Luminii 
Intrarea in Ordinul lui Melchizedec 
Preotia in Ordinul lui Melchizedec 
Reverend 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mailOrdinul lui Melkizedek

Dipl. Melchisedec