18th decembrie 2019

TEMPLUL DIN SHAMBALLA, acordaj oferit de maestrul Ioana Magdalena

Templul Shamballa din interiorul fiintei tale este o gradina luxurianta , care iti umple sufletul cu evlavie .

Acest Templu a fost odata fizic, dar acum s-a mutat intr-o octava superioara in realitatea eterica, deasupra desertului Gobi .
Magnificul retreat construit de Sanat Kumar , este o replica a orasului Venusian, care exista fizic, Kumaras, locul de origine, al Maestrului S.K.
Maestrul Sanat Kumara ne ajuta la – eliberarea de Cathexis-ul negativ si de energiile negativ, in munca vindecatoare, la curatarea camerei, pacea interioara, bucuria, cresterea spirituala si intelegerea -lucreaza pe aceste aspecte cu energia lui Budha.

Beneficiile acestui acordaj :

– Va poate ajuta sa transformati orice domeniu din viata dvs.in care va luptati. Fie ca este vorba de greutati in munca voastra, provocari in reletii, probleme financiare, blocaje in ceea ce priveste abundenta sau altele .
– Puteti folosi energia acestui sistem vindecator sa va intariti mintea. Astfel invatati din ceea ce percepeti ca esecurii si sa va vindecati/eliberati de emotiile cauzate de aceste autocritici.
– Va ajuta sa intrati in legatura cu acea parte din interiorul dvs.si care va atrage spre maretia voastra. Astfel puteti obtine rezultate pozitive in viata si pe drumul vostru.
– Descoperirea talentelor, abilitatilor, darurilor spirituale innascute.
– Crearea unor obiceiuri de succes.
– Accesarea Sinelui Superior.
– Atragerea de oameni pozitivi de succes in viata voastra.
– Simtirea adevaratei fericiri care exista in voi, etc.

Templul din Shamballa,

Este un templu din cristale roz lichide, sau solide. Se poate accesa doar prin calatorii astrale, meditatii sau acest acordaj.
Energia de vindecare din acest acordaj este un dar din partea Maestrului Sanat Kumara. Va va ajuta sa va puneti in valoare puterea personala si sa imbratisati propria maretie.
Energia va va spori increderea si credinta in sine, permitindu-va sa profitati de oportunitatile care va ies in cale.
Energia acordajului, meditatiile si sesiunile de recuperare si vindecare din Templu, va  ajuta sa intrati in legatura cu EUL VOSTRU INTERIOR .

Acordajul in TEMPLUL DE VINDECARE DIN SHAMBALLA

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail