2nd ianuarie 2020

Initiere INREGISTRARILE AKASHICE, oferita de Ioana Magdalena

Inregistrarile Akashice, acestea se gasesc in cronicile Akashice.

Registrele Akashe sunt niste structuri in care sunt inregistrate istoria unui Spirit, a unei planete, a intregii Creatii.

Astfel ca un Spirit are propriul Registru Akashic in care sunt inregistrate toate evenimentele petrecute de-a lungul existentei acelui Spirit, de la Crearea sa si pana in momentul prezent.

O planeta are propriul Registru  Akashic in care sunt inregistrate toate evenimentele petrecute vreodata pe acea planeta, de la facerea ei pana in prezent. La fel si Galaxiile, Universul si Creatia.

Akashic este termenul sanscrit pentru substanta primordiala. Se face referire la aceste inregistrari akashice si prin folosirea unor termini precum: cartea Vietii, memoria Cosmica, memoria Universala, inconstientul colectiv,subconstientul colectiv , inregistrarile sufletului. Este cunoasterea tuturor lucrurilor trecute, prezente si viitoare.

Fiecare persoana isi poate accesa propriile inregistrari. Accesul la inregistrarile altor persoane se dobandeste prin accesul la Sinele Superior al acelei persoane sau prin Sinele Superior al celui care incearca sa acceseze, acesta intrand intr-o stare mai profunda de constiinta pentru acces (cu permisiune).

O persoana poate dobandi accesul la aceste inregistrari o poate face prin una din modalitatile urmatoare:

-Meditatii
-Vizualizari creative
-Regresii in vietile anterioare
-Visul activ

Aceste informatii te pot ajuta sa iti sporesti dezvoltarea personala , precum si cea spirituala. O citire a Inregistrarilor Akashice iti poate aduce ghidarea de care ai nevoie in viata pentru a depasi problemele. Poate oferi oamenilor oportunitatile de care au nevoie pentru crestere, directie, creativitate, bucurie si de asemenea poate oferi alinare si intelegere in privinta bolilor curente, doliu sau suferinta.

Cum folositi acest sistem: Cartea Raspunsurilor

Practica obisnuita – vizualizati ca deschideti biblioteca, va concentrati pe o singura dorinta, cereti ajutor la cunoasterea voastra din toate vietile, apoi închideti cartea si continuati treburile ziua sau adormiti noaptea. Raspunsurile sunt revelate ușor.

Initierea in INREGISTRARILE AKASHICE

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.