INTERPRETEAZA CUM TREBUIE SEMNELE DIVINE

Singurul supravietuitor al unui naufragiu se trezeste pe o insula pustie. A inceput sa se roage disperat la Dumnezeu sa-l salveze dar zilele treceau si nimic nu se intampla. Intr-o zi se hotaraste sa isi faca un cort din lemne si frunze si isi pune inauntru toate lucrurile pe care le salvase de pe vas.
Tot asa, trec zile, saptamani, si nici un vas nu se apropia de acea insula ca sa-l salveze. Intr-o dupa-amiaza cand se intoarce spre casa cu cei 2 pesti pe care-i pescuise, descopera ca, cortul luase foc si ca tot ce era in interior arsese si s-a trezit fara nimic. Suparat, a inceput sa se certe cu Dumnezeu si si-a pierdut toata speranta ca va pleca vreodata de pe insula.
Insa a doua zi dimineata a fost trezit de sunetul pe care il facea un vas care se apropia de tarm. Bucuros din cale afara, omul se duce repede, urca pe vas si il intreaba pe capitan cum de si-a dat seama ca era cineva pe insula. Capitanul ii raspunde:

-Nu am stiut, insa am vazut semnalul tau de fum.

Este foarte usor sa te descurajezi cand lucrurile nu merg cum trebuie. Dar nu trebuie sa ne descurajam niciodata, pentru ca Dumnezeu lucreaza de cele mai multe ori, fara ca noi sa constientizam asta la nivel fizic. Semnele pot sa apara cand ne asteptam mai putin, si sa ne schimbe viata in foarte bine. Trebuie doar sa fim deschisi si sa avem credinta.

Aminteste-ti: data viitoare cand cortul tau va pica la pamant in urma arderii, poate sa fie chiar acel semnal de fum de la Dumnezeu ca urmeaza sa se intample ceva minunat in viata ta.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *