Invocarea Cilindrului de Aur

Va rog sa va pregatiti pentru meditatia Invocarea Cilindrului de Aur. Inchideti ochii.

Adoptati o pozitie confortabila de meditatie, fie stand pe scaun sau intins. Invocati acum Lumina Alba si pura a lui Hristos si Sfera Aurie de Protectie.

Faceti apel la Sinele vostru Superior, la Monada, la Ierarhia Planetara si Cosmica. La Maestrii Ascensionati, la Arhangheli si Ingeri, la Maestrii Elohimi si la Dumnezeu.

Invocarea (chemam) Cilindrul de Aur pentru a ne invalui cu stralucirea sa purificatoare. Pentru  a elimina orice feluri de reziduri negative, Elementali negativi, forme gand negative, emotii si energii de orice natura.

Vizualizati cum acest Cilindru de Aur creste din ce in ce mai mare si se contopeste cu ceilalti Cilindri de Aur pe care fiecare dintre voi i-ati invocat. Cilindrul de Aur continua sa creasca in dimensiune pana cand cuprinde inreaga planeta, invaluind umanitatea la nivel fizic, eteric, astral si mental.

Vizualizati cum Cilindrul de Aur incepe sa atraga toata energia necorespunzatoare care sa depus pe vehicolul fizic al Pamantului. Vedeti aceste energii negative scaldate in lumina sa aurie si cum totul in jur se transforma in lumina pura.

Priviti cum aceasta lumina pura imbraca Pamantul aducand vindecare. Priviti cum acest proces se repeta, cum Cilindrul de Aur transforma tot ceea ce este negativ in scantei de lumina. Priviti si simtiti transformarea, vindecarea si regenerarea.

Priviti cum acest proces se repeta si asupra planului astral. Cum toti Elementalii emotionali negativi care au fost creati de umanitate se inalta spre Cilindrul de Aur spre a fi purificati.

Simtiti bucuria iubirii neconditionate, atunci cand particulele de lumina cad pe pamant sub forma de inimioare roz, albe si aurii, cu o nuanta violeta transformatoare. Luati una din aceste inimi si puneti-o in inima voastra. Simtiti impactul celei mai pure iubiri.

Gustati dulceata transformarii si puterea co-creatoare din voi si din Dumnezeu care poate transforma toate energiile negative in iubire si lumina pura. Priviti cum acest proces se repeta inca o data. Cilindrul de Aur transforma formele gand negative  si le ridica in afara atmosferei Pamantului.

Aceste forme gand sunt apoi transformate in particule minuscule de lumina si lasate usor sa cada pe corpul mental al Pamantului, curatand si ajutand la inaltarea si stimularea mintii tuturor.

Cilindrul de Aur se ridica, devine din ce in ce mai mic pana dispare. Stati cateva momente si imbaiati-va in aerul rarefiant care strabate acum constiinta colectiva a Pamantului si intreaga omenire. Meditati asupra bucuriei si iubirii care va patrunde si va umple.

Acordati-va cateva minute de liniste. Intoarceti-va in corpul fizic. Cand sunteti gata, deschideti ochii si simtiti senzatia de odihna si reinnoire.

5/5 - (1 vote)

9 comentarii la „Invocarea Cilindrului de Aur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *