Invocatie catre Ingerii Vindecarii

Ingerii Vindecatori sunt mereu pregatiti sa fie de folos celor bolnavi, celor ce se afla in spital sau sa vina in ajutorul celui ce este implicat intr-un accident, intr-un dezastru natural sau este ranit.

Prezenta lor Divina poate fi simtita in spitale si in prezenta celor bolnavi sau raniti ; insa numarul si ajutorul lor poate creste prin simplele noastre rugaciuni si invocari, deoarece ei nu pot interveni , pana cand nu li se cere ajutorul.

Adoptati o pozitie confortabila pentru a intra in starea de meditatie. Concentrati-va atentia asupra unei persoane bolnave , asupra unui spital sau asupra oricarei situatii care are nevoie de ajutor. Invocati-l pe Maretul Arhanghel Rafael si Sora Maria  sa vegheze asupra lucrari.

Mergeti mai departe prin Ingerii Vindecarii si a-i directiona catre zona pe care ati ales-o.  Inchideti ochii.

Adoptati o pozitie confortabila de meditatie, fie stand pe scaun sau intins. Invocati acum Lumina Alba si pura a lui Hristos si Sfera Aurie de Protectie . Invocati acum prezenta binecuvantata a Arhanghelului Rafael si a Sorei Maria,  perechea sa Divina , sa ilumineze aceasta meditatie.

Invocatii prezenta tuturor Ingerilor Vindecarii. Cereti ca orice lipsa de armonie sau boala ce se afla in corpul vostru fizic, sa fie curatata si spalata in lumina lor vindecatoare.  Directionati acum atentia voastra catre toate spitalele din lume.

Cereti ca prezenta Iluminata a Arhanghelului Rafael si a Sorei Maria sa infuzeze acele spitale si toti oamenii ce se afla acolo sa fie curatati in lumina lor plina de iubire vindecatoare. Rugati Ingerii Vindecatori sa se duca la paturile celor ce sufera in spitalele lumii. Cereti acordul Sinelui Superior al persoanelor implicate.

Apoi faceti urmatoarea invocatie:

Va rugam , Ingeri binecuvantati sa turnati toata forta vindecatoare , divina si glorioasa pe care o aveti , in fiecare persoana ce are nevoie in acest moment . Acum sa facem liniste si sa lasam Ingerii sa lucreze . ( Lasati cateva minute de liniste.)

Va aducem multumiri, Arhanghelul Rafael si Sora Maria . Aducem multumirii tuturor Ingerilor Artelor Vindecarii ce raspund rugaciunilor insufletite in acest moment. Va rugam sa ramaneti alaturi de noi si de cei ce sunt in suferinta, atat cat este nevoie.

Amin, Amin, Amin.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *