26th august 2021

Karmic Fush, initiere oferita de Ioana Magdalena

In karmic flush invatatura budista, legea karmei spune doar acest lucru: pentru fiecare eveniment care are loc, va urma un alt eveniment. Eveniment a carui existenta a fost cauzata de primul. Iar acest al doilea eveniment va fi placut sau neplacut conform primului deoarece cauza sa a fost buna sau lipsita de bunatate.

In timpul tuturor vietilor anterioare, am suferit cu datorii karmice care se vor manifesta pentru a fi compensate in aceasta viata. In fiecare viata pe care o traim invatam multe lectii. Unele dintre acestea le stapanim , in timp ce altele sunt din pacate uitate sau ignorate.

Este regretabil, dar din pacate aceste lectii uitate ne vor reveni la un moment dat pentru a fi procesate si eliberate.  Experientele din viata din trecut se pot manifesta in mai multe moduri diferite, dar cea mai profunda manifestare a omului este prin stima de sine scazuta si incredere scazuta.

Prin intermediul Karmic Flush Empowerment, se speră că vă va permite să acceptați că aceste sentimente provin dintr-o viață trecută.  Si sa intelegeti că nu vă mai servesc cel mai înalt bine.  Vei învăța să-i îmbrățișezi cu înțelegerea că, făcând acest lucru, vei accepta că fac parte din tine și că este momentul să fie eliberate.

Când eliberezi corzile energetice nefolositoare în sfârșit din viața ta, permiți iubirii chakrei inimii tale să le înconjoare cu o lumină vibrațională de culoare roz. Iar apoi acestea sunt trimise în eteri cu știința și intenția că vor fi transmutate înapoi în lumină și nu te vor mai afecta.

Acest proces poate provoca rezultate fulgerătoare, dar pentru probleme din viața trecută foarte adânci. Ele pot dura multe luni de activare constantă a acestor energii. Si atunci se va efectua eliberări zilnice pentru ca acestea să fie eliminate din viața voastră pentru totdeauna.

Problema legăturilor karmice sau a corzilor karmice se pot manifesta și în corpul fizic și sunt de obicei create.  Ele provin din stratul mental din aura umană. În fiecare zi se formează snururi invizibile de energie între voi și cei din jur.

Aceste corzi de energie vă pot îndepărta de centrul inimi. Acest lucru vă poate lăsa în afara echilibrului și vă poate afecta chiar viața spirituală.

Utilizarea acestor energii este foarte simplă, doar necesită intenția simțită din inimă. Karmic Flush Empowerment nu este un sistem de vindecare ca atare.  Deși poate fi folosit în timpul unei vindecări personale sau al unei alte persoane.

Dacă folosești aceste energii pentru propria ta progresie spirituală. Dar și pentru vindecare, tot ce trebuie să faci este să le ceri să curgă prin tine.  Acest lucru se poate face atunci când meditați sau dacă vă vindecați singuri.

Initierea Karmic Flush 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.