Legea Atractiei, cea mai puternica Lege din Univers

Fiecare gand vibreaza, fiecare gand emite un semnal si fiecare gand atrage un semnal pereche inapoi. Numim acest proces Legea Atractiei.

Legea Atractiei spune: Ce se aseamana, se aduna.  Asadar, ai putea privi puternica Lege a Atractiei precum un Manager Universal care percepe toate gandurile pereche adunate impreuna.

Intelegi mai bine acest principiu atunci cand deschizi radioul si intentionat reglezi antena sa capteze un semnal de la o sursa de emisie radiofonica. Intelegi ca frecventele vibrationale radio trebuie sa se potriveasca, iar Legea Atractiei este de acord cu aceasta.

Asadar, daca viata te-a determinat sa bombardezi vibrational cu dorinte, trebuie atunci sa gasesti o cale de a te mentine vibrational in concordanta cu acele dorinte pentru a se implini. indiferent catre ce iti indrepti atentia, esti determinat sa emiti o vibratie, iar vibratia oferita echivaleaza cu cererea ta, care echivaleaza cu punctul tau de atractie.

Daca exista ceva ce-ti doresti si in prezent esti lipsit, trebuie doar sa-ti indrepti atentiaasupra lui si, prin Legea Atractiei, va veni catre tine, intrucit ganindu-te la acel lucru sau experienta pe care ti-o doresti, emiti o vibratie si apoi, prin Lege, chiar acel lucru sau experienta trebuie sa vina la tine.

Totusi, daca exista ceva ce iti doresti si nu ai in prezent si iti concentrezi atentia asupra conditiei prezente de a nu avea, atunci Legea Atractiei va continua sa se potriveasca cu acea vibratie de lipsa, asadar vei continua sa nu ai ce iti doresti. Este Lege.

Secretul de a atrage in viata ta ce-ti doresti este sa realizezi armonia vibrationala cu dorinta ta. Si cea mai usoara cale de a atinge armonia vibrationala este sa-ti imaginezi ca ai acel lucru, sa pretinzi ca deja existain viata ta; lasa-ti gandurile sa traiasca bucuria experientei si, pe masura ce practici acele ganduri si incepi sa oferi constant acea vibratie, te vei afla apoi in situatia implinirii acelei dorinte.

Acum, acordind atentie la ce simti, poti sti cu usurinta daca atentia ta este indreptata asupra dorintei sau asupra lipsei dorintei.

Cind gandurile tale se armonizeaza vibrational cu dorinta, te simti bine. Emotiile tale iti ofera un minunat sistem de ghidare, iar daca le acorzi suficienta atentie, vei fi capabil sa te indrepti catre implinirea oricarei dorinte.

Rate this post

2 comentarii la „Legea Atractiei, cea mai puternica Lege din Univers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *