Legea Universala a atentiei la detalii

Legea Universala a atentiei la detalii spune ca, Dumnezeu se afla in detalii. El nu este impresionat de fascinatie, ci in egala masura de lucrurile marunte, cat si de lucrurile marete.

Pentru Dumnezeu, Pamantul este doar o alta planeta printre alte miliarde de planete din univers, caci el  are un numar infinit de universuri in corpul sau cosmic omniversal. Dumnezeu nu acorda importanta faimei, banilor, puterii, statutului social sau vanitatii.

Pe Dumnezeu il intereseaza ca tu sa traiesti fiecare moment intr-o maniera dumnezaiasca, indiferent unde te afli, cu iubire neconditionata si sacralitate spirituala. Ti-ai amintit sa uzi florile si sa hranesti animalele? Ti-ai amintit sa faci complimente unui angajat?

Ti-ai sarutat si imbratisat persoana iubita inainte de a pleca de acasa si inainte de culcare si i-ai spus cat de mult o iubesti si o apreciezi? Cu totii trecem prin astfel de teste ale caii spirituale atunci cand obtinem o functie de conducere si recunoastere publica.

Ni se va personalitatea daca ne vom afla in pozitia de a-i conduce pe altii? Daca se intampla acest lucru, inseamna ca a avut loc coruperea Ego-ului Negativ. Cauta excelenta in tot ceea ce faci.

Atentia la detalii implica stapanirea puterii personale si controlarea mintii astfel incat sa nu fie imprastiata. Sa nu gandeasca prea mult cu partea stanga a creierului, sa nu fie lipsita de impamantare sau prea celesta.

„Atentia la detalii” inseamna sa iti controlezi puterea personala in permanenta si sa nu iti permiti niciodata sa functionezi pe pilot automat. Oamenii trebuie sa nu uite sa isi controleze flacara puterii, a intelepciunii si a iubirii.

Atunci vor putea acorda atentie detaliilor intr-o maniera echilibrata, care sa il reflecte cu adevarat pe Dumnezeu. Atunci iti vei trai viata dedicandu-te numai Lui Dumnezeu si slujirii Lui, iar restul vietii tale se va desfasura asa cum trebuie.

Maica Tereza spunea: „Simplele gesturi de iubire si rugaciune pastreaza aprinsa Flacara lui Hristos”.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *