Legea Universala a magnetismului si atractiei

Legea Universala a magnetismului si a atractiei actioneaza la nivel subconstient.

Subconstientul atrage si respinge continuu anumite lucruri, in functie de programarea acestuia. Un Maestru este o persoana care se foloseste de aceasta lege in beneficiul sau constient. Sa luam exemplul banilor si prosperitatii.
Daca in subconstientul tau crezi ca nu vei avea niciodata bani, asa va fi. Daca crezi ca vei avea bani , subconstientul va atrage posibilitatea si oportunitatea de a avea bani. Trebuie sa afirmi si sa vizualizezi indiferent ce iti doresti in viata, iar subconstientul va atrage acele lucruri pentru tine.
Carl Gustav Jung se referea la acest lucru, atunci cind vorbea despre inconstientul colectiv. Subconstientul tau este interconectat la subconstientul tuturor.Poti spune ca fii si fiicele Lui Dumnezeu au acelesi subconstient colectiv. Poti invata sa profiti de aceste puteri colective. Subconstientul este adevaratul aspect al fiintei tale care atrage si magnetizeaza. Este adevarata centrala a energiei si locul sentimentelor si emotiilor tale.

Este depozitul tuturor energiilor si emotiilor tale. De aceea, este esential sa faci afirmatii si vizualizari si sa iti autosugestionezi subconstientul, pentru a-l programa sa manifeste ceea ce doresti.

Astfel, el va atrage catre tine ceea ce afirmi si vizualizezi si te va uimi cu capacitatile sale. Ego-ul Negativ te saboteaza, determinindu-te sa uiti sa faci afirmatii si vizualizari. Continua sa afirmi si sa vizualizezi ceea ce iti doresti. Folosesteti toate cele cinci simturi. Daca vei continua, subconstientul te va uimi cu capacitatea sa de manifestare. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de un lucru. Subconstientul nu are rationament si manifesta fiecare moment al vietii tale. Daca nu afirmi ginduri si imagini pozitive, vei face loc celor negative. De aceea, atragi si magnetizezi anumite lucruri negative in viata ta. Nu lasa Ego-ul Negativ sa te faca sa uiti sa iti exersezi afirmatiile si autosugestiile pozitive. Tine seama de aceasta Lege Universala a magnetismului si atractiei.

Aceasta este cheia manifestarii succesului.

Rate this post

Un comentariu la „Legea Universala a magnetismului si atractiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *