Legea Universala a prosperitatii

Biblia spune:”A lucrat cu toata inima si a izbutit in tot ceea ce a facut pentru Casa Lui Dumnezeu, pentru lege si pentru porunci, ca sa caute pe Dumnezeul sau”.

Ego-ul Negativ spune ca niciodata nu avem suficient. Spiritul vede abundenta si lipsa nevoi de competitie. Ego-ul Negativ spune ca banii sunt sursa raului si in acelasi timp ,raspunsul la toate intrebarile.

Banii in sine, sunt divini. Felul in care ai vezi determina daca sunt buni sau rai. Spiritul indeamna oamenii sa respecte banii si sa faca din ce in ce mai multi pentru a-i putea utiliza pentru schimbarea lumii si in scop spiritual.

Cu cat ai mai multi , cu atit poti oferi mai mult. Constiinta determina intelegerea sau cunoasterea faptului ca poti primi o slujba sau iti poti manifesta o afacere si o oportunitate, de fiecare data si oriunde este necesar.

Cine este mai prosper , o femeie care traieste cu cei sapte copii ai sai in ghetou  si are incredere in Dumnezeu ca ai va oferi tot ceea ce are nevoie, sau un milinar zgarcit care isi face in permanenta griji pentru bani si care si-a facut un obicei din a injunghia clientii si concurentii in spate? Poti fi multimiliardar si poti avea o constiinta saracacioasa.

Prima cheie in dezvoltarea consiintei prosperitatii este sa devii drept cu Sinele si cu Dumnezeu. Facand acest lucru , vei dezvolta „Atingerea lui Midias”.

In al doilea rand , uita de convingerea conform careia banii si succesul material sunt ceva rau. Banii sunt divini.

In al treilea rand elibereaza-te de convingerea ca pentru a-L realiza pe Dumnezeu , trebuie sa dai toate posesiunile tale si sa traiesti in saracie. Aceasta este o interpretare eronata a Bibliei si, de fapt, opusul este cel valabil.

In al patrulea rand , refuza patrunderea in constiinta ta a oricarui gand legat de saracie. Lasa numai ganduri legate de constiinta prosperitatii.

In al cincelea rand , fi creativ(a) nu astepta ca Dumnezeu sau Maestrii Ascensionati ai planului interior sa iti spuna ce sa faci.

In al saselea rand, pune-L mai presus de toate pe Dumnezeu si calea spirituala si nu avea Dumnezei sau idealuri false; aici fiind inclusi si banii.

In al saptelea rand, trebuie sa ai un caracter impecabil si integritate , punand intotdeauna omul pe primul loc.

In al optulea rand, dedica-ti viata slujirii.

In al noualea rand, ofera bani celor nevoiasi.

In al zecelea rand, monotorizeaza-ti gandirea si sentimentele , pentru a te asigura ca , odata ce te- ai rugat si ai facut afirmatiile si vizualizarile, gandirea si sentimentele tale pentru altii nu saboteaza forma-gand imaculata si perfecta pe care incerci sa o mentii la nivel constient.

In al unsprezecelea rand, aminteste-ti ca esti de fapt una cu Creatia. Esti una cu ceea ce te straduiesti sa manifesti.

In al doisprezecelea rand, , lasa banii sa circule si nu te agata de ei.

Dumnezeu (rugaciune si meditatie), puterea subconstientului ( afirmatiile si vizualizarile pentru programarea mintii constiente, pentru a atrage si magnetiza oportunitatile materiale si financiare )  fac o echipa INEGALABILA.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *