Legea Universala a sarcinilor spirituale

Legea Universala a sarcinilor spirituale in procesul desfasurarii caii spirituale. Dumnezeu, Spiritul si Maestrii iti vor da anumite „sarcini spirituale” pe care trebuie sa le finalizezi in planul terestru. Acestia vor observa foarte atent modul in care iti indeplinesti sarcinile si vor hotari daca esti „pregatit” pentru altele mai mari.

Primul pas pe calea spirituala iti cere sa devii drept cu tine, cu Dumnezeu, cu Maestrii si cu alte persoane. Apoi urmeaza finalizarea celor sapte niveluri de initiere intr-o maniera echilibrata si integrata.

Pe masura ce treci prin acest proces, sarcinile spirituale ce iti vor fi incredintate iti vor testa capacitatea de conducere spirituala in slujba lumii planetare. Prin finalizarea corespunzatoare a fiecarei sarcini spirituale vei fi pregatit pentru pasul urmator.

Vei primi doar atat cat vei putea duce. Trebuie sa intelegi ca, pe masura ce evoluezi, ti se or oferi multe, insa mult se asteapta si de la tine. Exista functii de conducere spirituala pe care Maestrii cauta sa le ofere cuiva.

Maestrii Spirituali ai planului interior nu pot trece la o urmatoare pozitie. Ei raman in aceiasi pozitie pana cand isi gasesc inlocuitori corespunzatori in randurile Maestrilor, initiatilor si discipolilor de la nivelul terestru. Spiritul si Maestrii iti vegheaza evolutia in ceea ce priveste fiecare sarcina spirituala care ti-a fost atribuita.

Daca nu o indeplinesti competent, urmatoarea ta sarcina spirituala se va mari. Finalizarea celor sapte niveluri de initiere si Ascensiune nu reprezinta finalul, ci doar inceputul. Apoi urmeaza „conducerea spirituala si serviciul lumii planetare”.

Trebuie, de asemenea, sa intelegi ca Maestrii Ascensionati ai planului interior trec si ei prin acelasi proces. In ceea ce priveste finalizarea sarcinilor spirituale. Maestri ca Lord Buddha, Fecioara Maria si Quan Yin de exemplu, au cu totii sarcinile lor spirituale si sunt ajutati de Maestrii Galactici sau Universali, care ai ghideaza.

Pe masura ce ne indeplinim corespunzator sarcinile si functiile spirituale curente, ni se vor oferi responsabilitati spirituale ce vor include planete, sisteme solare, galaxii, universuri, multiuniversuri si cosmosul in Sine. Acesta este destinul nostru.

Dumnezeu te-a inzestrat cu o Minte Hristica, incredibil de creativa, la fel precum a Maestrilor. Fa-te folositor Spiritului si Maestrilor.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *