Legea Universala a succesului

Ceea ce pastrezi in constiinta ta,se va manifesta in cele din urma in realitatea exterioara.Dumnezeu are succes in tot ceea ce face.Esti Dumnezeu ,deci trebuie sa ai si tu succes. Cum ar putea Dumnezeu ,care este totul, sa nu aibe succes?

Pastreaza-ti acest ideal si fii sigur/a ca vei avea succes in orice vei face pentru ca este imposibil sa se intimple ceva. In acelasi timp trebuie sa fi echilibrat/a si integrat/a in acest proces. Nu are importanta ce spune contul tau bancar sau care este experienta ta de viata in ceea ce priveste succesul. Nu lasa circumstantele exterioare sa determine cine esti. Armonozeaza-ti constiinta cu Dumnezeu si cu adevarata ta identitate ca Fiu sau Fiica a lui Dumnezeu , ca ea sa stabileasca ce si cine esti. Cheia adevaratului succes se afla in pastrarea idealului , a bunului simt si pracmatismului. Fii inegrat si echilibrat in tot ceea ce faci.

Cele patru chei ale succesului constau in urmatoarea afirmatie : ” Dumnezeu , puterea mea personala , puterea subconstientului si a corpului meu fizic fac o echipa imbatabila”.

Aceasta afirmatie este foarte profunda si trebuie rostita cit mai des. Aminteste-ti in permanenta ca purtam in noi un aspect al mintii Lui Dumnezeu.
Cheia succesului este creatia comuna- invocarea puterii mintii Lui Dumnezeu si a Maestrilor si folosirea puterii propriei minti, pentru a crea realitatea pe care o dorim. Ego-ul Negativ va incerca sa te faca sa uiti unul dintre aceste niveluri. Daca se intimpla va sabota procesul.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *