Legea Universala care spune ca totul in viata este o lectie, invatatura si provocare spirituala

Orice se intimpla in viata este o invatatura, o lectie, o provocare si o oportunitate de a creste.

Edgar Cayce s-a referit la acest lucru atunci cind a afirmat ca, tot ceea ce sae intimpla este o piatra de temelie pentru cresterea Sufletului.
Orice se intimpla in viata este un dar si nu s-ar produce daca nu am avea nimic de invatat. Tot ceea ce ni se intimpla face parte din Karma personala si este ceva ce am pus in miscare in aceasta viata sau intr-una anterioara.Sintem testati spiritual in ficare moment al vietii noastre. Fiecare gind al nostru este un test spiritual. Toate gindurile povin din iubire sau din frica. Intreaga zi, chiar si atunci cind dormim sau visam, ne vin ginduri din interior sau exterior. Acelasi lucru este valabil pentru fiecare sentiment si emotie pe care o creezi. Atitudinea ta, perceptia, interpretarea si sistemul de credinte iti provoaca emotii si sentimente.

Daca gindim cu Mintea Hristica, vom creea numai sentimente spiritualizate. Daca gindim cu mintea Ego-ului Negetiv, vom creea sentimente si emotii negative.

Fiecare moment, chiar si atunci cind esti singur(a), este un test spiritual, pentru a vedea daca iti poti pastra in permanenta corpul emotional intr-o constiinta buna. Fiecare actiune a ta, indiferent cit de mica, este un test spiritual. Pentru fiecare situatie a vietii exista un raspuns corespunzator si un altul necorespunzator. Orice interactiune cu alta persoana este un test spiritual pentru a vedea daca ne putem pastra in permanenta iubirea neconditionata, iertarea, lipsa atitudinii critice, rabdarea slujirea, unitatea si lipsa Ego-ului. Orice interactiune cu un animal , planta sau mineraleste un test spiritual pentru a ramine in armonie cu Dumnezeu. Cind ai un gind negativ, pierzi realizarea Lui Dumnezeu in plan mental, in momentul respectiv. Daca iti permiti sa simti o emotie negativa, pierzi realizarea Lui Dumnezeu in acel moment, in plan emotional. Cind te comporti inadecvat, pierzi realizarea Lui Dumnezeu in acel moment in plan psihic.

Dumnezeu te testeaza in permanenta. Fiecare intimplare a vieti este un test.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *