Lumea poate fi invatatorul tau si tot ceea ce se intimpla in viata este o binecuvintare

Fiecare persoana din viata ta este un invatator.Este felul in care o fiinta iluminata priveste viata.

Daca vezi un alcoolic in sant, aceste este cel mai bun profesor pe care il ai ca sa te invete capcanele consumului de alcool. Daca vezi un om fara adapost, este cel mai bun profesor care te invata ca acela exista prin mila Lui Dumnezeu.
Daca cineva te ataca sau te critica, poate fi profesorul tau, deoarece te invata ca un atac inseamna frica.
Ce profesor mai bun ai putea avea decit persoana carre iti da posibilitatea sa exersezi iertarea?
Daca un chelner tipa la tine intr-un restaurant, ce profesor mai bun ai putea avea, care sa te invete sa lasi negativismul sa alunece de pe sfera ta aurie de protectie, ca apa de pe penele unei giste si sa te invete ca tu esti cauza propriilor emotii si ca esti invulnerabil la negativismul altor persoane?

Asadar, daca ai ochi de vazut si urechi de auzit, toata lumea este profesorul tau, care te invata si iti da posibilitatea sa practici Constiinta Spirituala a lui Hristos, Budda, a Puternicei Prezente EU SUNT, a Lui Dumnezeu, a Zeitei, intr-o maniera integrata si echilibrata.

Acesta este motivul pentru care tot ceea ce se intimpla in viata ta  este o binecuvintare pentru tine si trebuie sa binecuvintezi tot ceea ce ti se intimpla. Sa spui : ” Faca-se voia Ta, multumesc pentru lectie”. Tot ceea ce se intimpla in viata are un motiv . Nu exista accidente si nu exista noroc. Daca ceva se intimpla, trebuia sa se intimple pentru ca cei implicati sa invete din experienta.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *