„Lumescul” nu exista fara „spiritualul” din viata ta

Exista o tendinta asupra vietii tale pe pamant de a eticheta si a imparti activitatile si gandurile in ceea ce se considera a fi „spiritual” si „lumesc”.

Mintea ta hotareste ca ceva este „important” si, prin urmare, necesita mai multa atentie decat ceva „neimportant”, iar in timp ce aceste etichete sunt umane si cu siguranta nu le judeci vezi lucruri atat de diferite aici, in ceruri.
Daca efectuezi acte de caritate dintr-un sentiment de datorie, este mai putin spiritual decat zambind in liniste la functionarul din magazinul tau local in timp ce cumperi.

Nu este niciodata activitatea exterioara care dicteaza miscarea din interior.

Mai degraba este calitatea iubirii care exista in inima ta , care dicteaza meritul lucrarilor exterioare.
In aceasta luna, foarte multi oameni simt nevoia de a se elibera si curata.  Si in timp ce sortarea prin posesiunile tale poate sa nu te simti atat de spiritual si, desi ai putea simti ca sunt lucruri mai importante de facut, sa consideri ca intemeierea unei case este cu siguranta mai plictisitoare si mai putin interesanta decat a darama pereti si a te bucura de decor.
Umezirea solului stancos este cu siguranta o munca grea si totusi este necesar inainte de a birui, sa fertelizezi si sa cresti legumele frumoase care cresc acolo.
Trebuie sa ingrijesti solul din viata ta. Cu adevarat sapi si pui fundatii noi cand faci acest lucru.

Doresti un loc de munca, trebuie sa pregatesti un CV.

Daca doresti sa te bucuri de ordine, trebuie sters haosul.
Daca doresti sa te bucuri de o relatie, trebuie sa respingi credintele vechi care nu te mai servesc.
Pentru fiecare vis pe care il ai, exista soluri care trebuiesc muncite si fundatii care trebuiesc puse.

Te indemn sa te uiti la visele tale si sa sa iti spui:” Ce credinte trebuie sa imbratisez pentru a fi in concordanta cu aceste vise? ” „Ce trebuie sa schimb in casa sau in viata mea pentru a fi in concordanta cu aceste vise?”.
„Ce pot face acum, in limitele mijloacelor, timpului si energiei mele, pentru a pune bazele pentru viitoarul pe care il doresc?”.

Gandeste-te la aceste lucruri, si apoi ocupa-te de treaba pentru ca esti cel care are de pus rotile in miscare pentru ca visele tale sa devina realitate!.

Programari sedinte individuale la :   harmony.in5D@yahoo.com
Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *