7th ianuarie 2020

Magickal Shaman Program pentru lucratorii in lumina,oferit de Ioana Magdalena

Magickal Shaman Programul lucratorilor in Lumina ne invata esenta samanismului in trei niveluri:

Nivelul 1: initiere

Care explica elementele de baza a ceea ce inseamna practicarea samanismul. Acordajul de Nivel 1 va conecteaz a la energiile Mamei Pamant si la energiile Spiritului intr-un mod care va va ajuta sa va dezvoltati si sa invatati sa va extindeti orizonturile.  Manualul pentru Nivelul 1 acopera modul de a face o calatorie spirituala , cautand in interior pentru a descoperi cine sunteti cu adevarat si care este calea voastra , drepturile de trecere, nume magice si multe altele.

Nivelul 2: Intermediar

Va intareste legatura cu Mama Pamant si cu Spiritul si ofera un scut de protectie, deoarece va ajuta sa identificati si sa clarificati negativitatea si energiile nedorite ceea ce aduce o mare vindecare. Manualul pentru Nivelul 2 acopera atasamentele, recuperarea sufletului, recuperarea puterii si mai mult.

Nivelul 3: Master

Nivelul Master va permite sa transmiteti acordajul altor persoane  si va ajuta sa continuati sa va intariti legatura cu Mama Pamant si Spiritul . De asemenea, va deschide al treilea ochi – chakra a 6-a si chakra coroanei- 7, astfel incatabilitatile dvs. psihice sa fie imbunatatite prin conectarea la sinele dvs. inalt . Exista , de asemenea, o intarire a celei de a doua chakre care este sediul instinctelor fizice. Manualul de nivel 3 cuprinde meditatia, vindecarea, ierburile si pietrele, viziunile, amprentarea, intensificarea intuitiei  si instinctelor,
magia naturii , viata in armonie si multe altele!

Programul Magic al Shaman curata calea si accelereaza ascensiunea pentru cei care doresc sa lucreze cu energiile . Cu cat folositi mai mult energiile, cu atat acestea devin mai puternice si este mai usor sa va conectati si sa utilizati energiile . Pana cand finalizati nivelul Master,veti intelege energiile samanismului si veti stapani esenta programului Magickal Shaman.

Magickal Shaman Programul lucratorilor in Lumina

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.