2nd ianuarie 2020

MARELE TEMPLU DE JAD AL LEMURIEI, oferit de maestrul Ioana Magdalena

Marele Templu de Jad al Lemuriei a existat intr-o forma fizica pe vremea Lemuriei si principarea sa preocupare era vindecarea.

In interiorul templului ardea flacara nemuritoare a vindecarii planetei . Aceasta era intretinuta de tarimul Angelic . Dar si de sfintul Spirit si de asemenea , de iubirea celor din Lemuria .

Totusi , de curind usile acestui mare Templu de vindecare au fost redeschise tuturor celor care doresc sa-l viziteze. Il putem vizita in corpul eteric pentru a va reincarca , a va purifica si a invata despre vindecare , la un nivel de intelegere .

« DIN ACEST MOTIV ,NOI AM DESCHIS USILE MARELUI TEMPLU DE JAD PENTRU A VENI , IN PREZENT , IN AJUTORUL OMENIRI «

Este marea noastra placere de a va invita sa veniti aici , in corpul vostru eteric pe timpul nopti. Asa veti putea sa primiti o intelegere mult mai mare a ceea ce inseamna vindecarea adevarata. 

Trebuie sa stiti ca toate problemele fizice , chiar daca par accidentale , isi au intodeauna radacina in emotional si in corpul mental.

Acum este momentul sa vindecati complect trecutul si sa adoptati un model nou :  de iubire , de libertate si de gratie Divina fara precedent pentru viata voastra si a planetei .

Acordajul pe energia Marele Templu de Jad al Lemuriei 

Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.