Meditatia Iubirii si Luminii Esentiale

Pentru meditatia Iubirii si Luminii Esentiale aveti nevoie de un loc linistit. Aprinde-ti un betisor parfumat pentru curatirea camerei energetic si pentru linistea dvs.

Inchideti ochii. Adoptati o pozitie confortabila de meditatie, fie sand pe scaun sau intins. Invocati acum Lumina Alba si pura a lui Hristos si Sfera Aurie de Protectie.

Faceti apel la Sinele vostru Superior, la Monada, la Ierarhia Planetara si Cosmica, la Maestrii Ascensionati, la Arhangheli si Ingeri, la Maestii Elohim si la Dumnezeu.

Invocati Prezenta Mamei Divine si a tuturor Maestrelor, concentrandu-va la energia inimi lor glorioase. Chemati-L si invocati-L acum pe Tatal Divin si toate energiile masculine.

Chemati-i in special pe Sfintia Sa Lordul Sai Baba, pe Melchizedek, pe Mahatma si Metatron. Concentrati-va energiile alaturi de fratii si surorile voastre de pe planeta.

Simtiti conectarea ce Pamantul si cu fiecare imparatie. In aceasta stare de unitate, faceti apel la toata Ierarhia Celesta pentru a va imbraca cu Iubirea si Lumina Esentiala ce se afla in Inima si Mintea Lui Dumnezeu. Simtiti revarsarea divina a celei mai pure esente a iubirii pe care ati simtit-o vreodata.

Lasati aceasta iubire sa patrunda in inima voastra. Lasati-o sa patrunda in fiecare celula, atom si electron din stuctura voastra. Simtiti cum imensitatea acestei Iubiri Esentiale se revarsa in fiecare fiinta si aspect al creatiei.

Simtiti cum esenta Luminii Esentiale se revarsa din Focul Vesnic al Lui Dumnezeu. Vizualizati cum aceasta cum aceasta lumina infuzeaza fiecare celula, atom si electron din structura voastra.

Simtiti imensitatea acestei Lumini Esentiale, care se revarsa in fiecare fiinta si aspect al creatiei. Stati cateva minute in tacere.

Multumiti-i Mamei si Tatalui Divin si fiintelor din Taramurile Celeste care au asistat la aceasta binecuvantare divina.

Reveniti pe deplin in corpul fizic, impamantati-va si cand va considerati pregatiti deschideti ochii.

 

Pentru Initieri Reiki dati clik  AICI 

 

5/5 - (1 vote)

Un comentariu la „Meditatia Iubirii si Luminii Esentiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *