2nd ianuarie 2020

Initiere in Ordinul Arhanghelului Mihail, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Ordinul Arhanghelului Mihail

Arhanghelul Mihail este considerat a fi cel mai important dintre toti Arhanghelii. Fiind un protector divin prin excelena, Arhanghelul Mihail este apelat adeseori de Biserica si de comunitatea Crestina ca sa ne apere de rau.

 Mihail este adeseori infatisat cu aripi puternice, foarte mari, si cu Sabia Dreptatii, de un albastru stralucitor, o sabie de foc, care arde, care radiaza caldura ai stralucirea Luminii Divine.

Lance si sabia Arh. Mihail, amandoua fiind in realitate simboluri ale discernamantului spiritual care invinge pana la urmă orice rau. 

Sabia lui Mihail este focul purificator al adevarului care invinge fortele raului, ale intunericului, care transforma energiile negative in energii pure, divine, aducatoare de viata. Nimeni nu îl poate invinge pe cel ce tine in mana Sabia Divina a Dreptatii, simbol al credintei si al puteri. 

Lama si garda sabiei se imbina in forma de cruce, semn al infaptuirilor sale consacrate Sfintei Treimi.
Arhanghelul Mihail este de asemenea insarcinat cu cantarirea faptelor bune si a faptelor rele ale sufletului. Suflet care tocmai a parasit definitiv corpul fizic prin asa zisa moarte.

Sarcina lui acum este dubla: cea de sfant protector al Bisericii pe Pamant si de Stapan al sufletelor mortilor. El hotaraste, in functie de meritele lor, ca cei buni sa mearga la Dumnezeu, iar cei rai si ticalosi, in iad.

Beneficiile Initierii in Ordinul Arhanghelului Mihail:

Cei care primesc acesta initiere se armonizeaza in mod special cu energia Arhanghelului Mihail si abilitatile lui. Cel de-al treilea ochi impreuna cu chakra coroanei sunt acordate de catre energia Arhanghelului Mihail in timpul initierii. Deschizandu-ne catre o mai bună constientizare din punct de vedere energetic si intuitiv. 

De asemenea, Sabia noastra de Lumina este activata in timpul initierii. Trimitand in Univers mesaj ca suntem de partea Luminii si ca imbratisam adevaratele aspecte ale fiintei noastre. 

Odata activata, aceasta Sabie de Lumina poate fi apoi utililizata in armonie cu Sabia de Lumina a Arhanghelului Mihail. Pentru a sterge sau curata, a taia blocajele energetice din vietile noastre. Pentru a concentra si amplifica afirmatii iubitoare sau rugaciuni si pentru a ne conecta cu Lumina Divina.

Aceasta initiere armonizeaza energia noastra cu cea Divina. Intentia lui Mihail prin aceasta initiere este sa ne puna mai mult in contact cu scopul vietii.  Scop al sufletului nostru si sa ne conduca pe calea sufletului.

Initierea in Ordinul Arhanghelului Mihail 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

Dipl. Ordinul Arh. Mihail