2nd ianuarie 2020

Ordinul sacru al lui Iisus Hristos, oferita de maestrul Ioana-Magdalena

Ordinul sacru al lui Iisus Hristos

Este un DAR primit de la Iisus Hristos pentru a ne ajuta sa redescoperim esenta vietii, pentru a ne reaminti sacrificiul pe care l-a facut Iisus din Iubire pentru oameni, pentru a ne reaminti ca nimic nu conteaza in aceasta viata materiala in afara de Iubire.
” Iubirea este Esenta Vietii.”

“Prin si cu Iubire ne nastem, cu Iubire traim, si din Iubire murim.”

Initierea in Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos este un ritual prin care practicantul este racordat la sursa de energie Universala, si la razele de Lumina si de Iubire ale lui Iisus Hristos.

Initierea are trei componente :

fizica, – unde maestrul efectuează ritualul.
energetica,- unde se deschid centrii energetici si se curata meridianele energetice.
– spirituala, – unde practicantul primeste un numar de ghizi de Lumina, iubirea lui Iisus Hristos deschizandu-si sufletul precum o “floare”, cunoastere la nivelul sinelui si daruri de la Iisus Hristos.

Toate acestea fiind oferite de Iisus Hristos si de Divinitate spre a evolua si a ne indeplini misiunea personala pe aceasta planeta. In momentul in care ne gasim echilibrul interior, in care ne simtim sufletul plin de iubire si liniste totala. Cand privim si interactionam cu tot ce ne inconjoara, inclusiv cu noi insine. Cu iertarea, cu iubire si dragoste, cu inteligenta si compasiunea, cu dorinta de a oferi, de a da, de a darui, atunci putem spune ca am redescoperit IUBIREA DIVINA.

Daruri primite la Initiere

-Conectarea direct la Raza de Lumina si de Iubire a lui Iisus Hristos (activeaza chakrele superioare si realiniaza chakrele primare).
-Flacara Sacra a lui Iisus.
-Scutul energetic.
-Sabia de Lumina.
-Pecetea lui Iisus.
-Sferele echilibrului masculin si feminin.
-Vortexul.
-Sfera sacra a lui Iisus.
-Energia pentru reactivare ADN originar(se realiniaza lanturile ADN si se dezvolta noi lanturi ale ADN).

Initierea in Ordinul sacru al lui Iisus Hristos

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

Dipl. Ordinul Sacru Al Lui Iisus