3rd noiembrie 2021

Palma Budista Tibetana, initiere oferita de Ioana Magdalena

Palma budhista tibetana este inspirata dintr-o  serie de metode care se regasesc doar in manastirile din China. Dar si in  nordul Indiei si Tibet, fiind o metoda foarte puternica folosita de catre calugarii din aceste zone. O folosesc de multi ani, in vindecare si in munca spirituala.

Lama Geshe vorbea despre MARELE SECRET acordat acestei Palme Budhiste. El spunea ca „nu exista multi initiati, dar cine a primit initierea inseamna ca a ajuns la un nivel spiritual inalt.”

Puteti folosi aceasta metoda ca o tehnica de vindecare utilizilnd o serie de tipuri de energii (energia stelelor, soarelui, pamantului, copacilor).

Dupa initiere Energia Kundalini va fi trezita, iar canalele energetice majore (Ida, Pingala si Sushumna) vor fi curatate si purificate.

Eliminand blocajele energetice putem sa intram mai repede si mai usor in stari inalte de constiinta.

Obstacolele exterioare sunt bolile, cele interioare sunt date de  ignoranta, atasamente, dorinte aberante, furie, gelozie si orgoliu, iar obstacolele secrete, sunt lipsa de credinta si frica.

In Palma Budhista Tibetana nu sunt folosite simboluri ci doar energii canalizate prin intentie, vizualizare si meditatie.

 In primul nivel, de practician, vor fi invatate 8 tehnici.

Acestea sunt Meditatia Palmei Budhiste Tibetane, continuata cu tehnica deschiderii canalului central Sushumna si activarea energiei Kundalini. Dar si atingerea vindecatoare, accesul la alte energii; vindecarea cu ajutorul glasului, deschiderea accesului la energia lunii si a stelelor.

 In cel de al doilea nivel, al maestrului, vor fi insusite alte 11 tehnici.

-Haina aurie folosita pentru purificarea energetica a organismului dar si ca o metoda de schimbare a mediului inconjurator.

-Intarirea energiei Tummo.

-Palmele aurii vindecatoare.

-Palmele Dragonului.

-Meditatia activarii celei de a opta chakre.

-Curatarea florii din gradina.

-Hrana Dragonului.

-Activarea energiei Shaktipat.

-Metoda initierii in Palma Budhiststa Tibetana.

-Metoda de autoinitiere folosita ori de cate ori dorim sa ne reintarim legatura cu aceasta energie.

Initierea Palma Budhista Tibetana

Nivel 1 practicant si nivel 2 maestru

Initierea se face la distanta iar manualele se primesc pe mail.