Patru Cai Principale Pentru Manifestarea Si Crearea Schimbarii

Unul dintre cele mai importante lucruri in viata este acela de a realiza ca exista patru cai principale de manifestare a lucrurilor si de creare a schimbarii si transformarii in viata ta.

Prima Cale are legatura cu folosirea puterii personale si a vointei cunoscuta de majoritatea oamenilor.

Cea de-a doua Cale te invata sa iti folosesti vointa pentru a creea o actiune fizica care creeaza schimbare , crestere si transformare.  Acestea sunt doua modalitati extrem de importante si esentiale pentru a creste si a te manifesta in aceasta lume

Cealalta Cale ( mai putin utilizata de catre oameni ) este : folositea puterii subconstientului.

Subconstientul manifesta, atrage si magnetizeaza tot.  In acest caz, este bine sa ganditi pozitiv, iar subconstientul va manifesta acea gandire in realitatea exterioara.Ce este in interior, este si in exterior.  Asa cum este in Cer , asa este si pe Pamant. Marea Lege Hermetica .

Cea de-a patra si ultima Cale este puterea rugaciunii.

Oameni isi ingreuneaza viata, deoarece nu folosesc aceste patru metode intr-un mod integrat si echilibrat. In mod constant , este bine sa cerem ajutorul Lui Dumnezeu , lui Metatran, Arhanghelilor, Maestrilor Elohim, Extraterestilor Hristici si Puternicei Prezente Eu Sunt .

De asemenea , le putem adresa intrebari in mod constant . Putem cere Interventia Divina si Dispense Divine Speciale. De ce sa iti traiesti viata pe cont propriu , cand Dumnezeu te poate ajuta ?

Daca Dumnezeu este cu tine , cine sau ce poate fi impotriva ta ? Dumnezeu, puterea ta personala , putera subconstientului si cea a corpului fizia sunt o echipa imbatabila.

Totul se intampla atunci cand rugaciunea, puterea personala, gandirea , afirmatiile pozitive si rugaciunile cu actiune fizica sunt utilizate intr-un mod integat, care va vor dezvolta Atingerea lui Midas, iar viata voastra va incepe intr-adevar sa functioneze.

In ceea ce priveste rugaciunea , trebuie sa intelegi ca Dumnezeu si Maestrii nu te vor ajuta decat daca o sa le-o ceri, pentru ca ei nu intervin peste liberul tau albitru.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *