2nd ianuarie 2020

PROGRAM DE ACTIVARE DE DARURI DIVINE– CLARSIMTURILE

Fiecare persoana poseda clarsimturile, un canal primar pentru comunicarea divina. Unii oameni sunt in mod natural auditivi , alti sunt in mod natural vizuali sau senzitivi etc.
Acest program este creat special pentru a te invata citeva metode si tehnici care te vor ajuta sa deschizi acest canal important de cumunicare cu Divinitatea in caz ca nu ai deschis natural acest canal, dar si pentru imbunatatirea clarsimturilor deja prezente.

Programul contine :

– Program zilnic de tehnici de activare Ajna,

– Afirmatii de vindecare pentru Ajna,

– Tehnici de lucru zilnice pentru deschiderea celui de al 3-lea ochi,

– Metode de ati imbunatati clarsimturile

– Clarauzul si darurile de a auzi vocea Cerului,

– Tehnica de purificare a chakrelor urechilor,

– Cum sa-i vezi pe ingeri – clarvederea,

– O metoda zilnica pentru curatarea chakrelor.

Al treilea ochi se referă la poarta care duce în  tărâmuri și spații de conștiință interioară mai mare. Timpul necesar pentru a deschide al treilea ochi este diferit pentru fiecare. Nu toată lumea este pregătită pentru o astfel de experiență. După deschiderea celui de al treilea ochi se pot obține experiențe neobișnuite. Dacă vă creşteţi vibraţia la un nivel foarte ridicat (de pace, iubire, recunoștință și fericire), veţi putea vedea lumi mai dezvoltate decât cea în care trăim. Veți ști că sunteţi pe acest tip de dimensiune, dacă vedeți culori deschise foarte vii și când aerul pare a fi plin de o lumină aurie. După trezirea celui de-al treilea ochi veţi deveni mai sensibili la energiile altor persoane.

PROGRAMULUI DE ACTIVARE DE DARURI DIVINE .


                                                                                          BONUS la acest program veti primi INITIEREA.

Initierea se face la distanta iar manualul se primieste pe mail.