21st mai 2020

Programul de 30 de zile pentru curatarea casei la nivel energetic

Acest Program pentru curatarea casei contine multe tehnici care te invata  cum sa faci curatarea casei la nivel energetic.

De ce este important sa curatam casa de energia negativa, stagnanta?

Casa ta este acel loc sacru unde sufletul tau a ales sa se odihneasca si sa se elibereze de tot ceea ce este venit din exterior.  Insa, daca nu avem grija, poate de asemenea sa fie un loc in care se vor strange toate frustrarile si sentimentele negative pe care le avem.

Chiar daca locuiesti singur, trebuie sa stii ca orice persoana care intra in casa ta, poate sa lase cu ea tot felul de probleme pe care le are.

Foloseste cristalele ca sa cureti casa.Aproape fiecare cristal poate sa fie folosit atat pentru curatarea corpului nostru energetic, cat si pentru curatarea casei noastre.

Foarte important insa de stiut este faptul ca nu orice cristal functioneaza oriunde, si nu orice cristal se poate folosi pentru a curata casa.

Gandeste-te ca orice cristal este o entitate menita sa ne ajute pe noi in anumite situatii, experiente,etc.

Cand trebuie curatata energetic casa in care locuiesti?

1. De fiecare data cand in casa are loc o reuniune, o petrecere, in special atunci cand are loc o adunare in momentul in care vreti sa ajutati pe cineva.
2. Dupa ce faci o curatare a casei la nivel fizic.

3. Atunci cand te muti intr-un spatiu nou, trebuie neaparat sa alungi energia vechilor proprietari.  Tocmai ca sa poti sa incepi o viata noua, care sa nu fie conditionata de influentele altora.

Chiar daca spatiul respectiv este unul nou, in care n-a mai locuit nimeni altcineva, cu atat mai mult trebuie sa faci curatarea, pentru a-ti pune propria energie.

4. De fiecare data cand in casa moare cineva, sau cineva foarte bolnav sta la pat.

5. Dupa fiecare cearta pe care proprietarii casei o au, este imperios necesar sa fie facuta curatarea casei. Este recomandat sa faci curatarea casei chiar si dupa ce ce porti o discutie mai aprinsa cu cineva pe telefon, skype, messenger, etc.

6. Daca o persoana cu care locuiesti se muta din spatiul respectiv, trebuie neaparat sa faci curatarea. Tocmai ca energia noua pe care o aduci sa fie una pura. Este valabil mai ales dupa ce apare o despartire a locatarilor.

7. Daca spatiul este destinat unui program in care un terapeut isi desfasoara activitatea, trebuie curatat dupa fiecare sedinta.

8. De multe ori spiritele se ataseaza de noi, si ne urmeaza acasa fara ca noi sa ne dam seama. In cel mai mic caz, simtim ca suntem ametiti dupa ce plecam dintr-un alt loc, sau de la vreo sedinta, job, etc.

In acest caz prima data dupa ce ajungem acasa ne curatam pe noi, individual, si apoi casa in care locuim.

9. Evita sa cumperi lucruri deja folosite, chiar daca este vorba despre carti. De fiecare data cand cumperi ceva folosit, acel ceva vine cu 2 energii : una fiind energia lui, si cea de-a doua fiind energia fostilor proprietari.

10. Daca ai un vecin cu care nu te prea intelegi bine, chiar daca nu te viziteaza, insa se invecineaza cu unul din peretii locuintei tale, trebuie sa cureti casa zilnic. Tocmai ca energia dintre voi sa nu-ti afecteze intreaga locuinta.

11. Daca unul din locatarii casei foloseste droguri, alcool, sau tot felul de alte substante halucinogene, trebuie curatata casa zilnic.

12. Daca acea casa este construita pe o loc cu energii nu tocmai prietenoase.

Program pentru curatarea casei 

Manualul programului se primeste pe mail.