Programul de eliminare a matricei fricii

Programul de eliminare a matricei fricii este un proces care poate fi cerut Ashramului Sintezei din planul interior, sau poate fi solicitat unuia dintre Maestri. Acest program este ancorat in persoana la cerere si are scop identificarea tuturor dezechilibrelor ce se afla in Sistemul celor Patru Corpuri si Manifestirile Arhietipale ale Ego-ului Negativ.

Trebuie sa va doriti sa faceti toata munca de introspectie, dialogare si studiu mai intai , si apoi, atunci cand acest proces este finalizat , sa invocati Maestrii, in Special pe Djwhal Khul si Vywamus pentru a elimina toate Arhietipurile Ego-ului Negativ si programarea fricii.

In secunda in care cereti acest lucru, veti incepe sa simtiti cum Maestrii indeparteaza aceste caracteristici negative ca si cum ar indeparta buruienile dintr-o gradina. Maestrii le vor aspira asa cum face un aspirator.

Trebuie sa va doriti sa mergeti in Ashramul Sintezei mai intai pentru a face cererea. Veti simti o furnicatura in varful chakrei coroana pe masura ce neputintele sunt inlaturate. E posibil sa fie nevoie sa faceti o meditatie pentru a avea parte de o purificare completa.

Acelasi proces poate fi folosit in a scoate implanturile, elementalii negativi si parazitii. In fiecare dimineata , pentru 21 de zile, incepeti ziua meditand la Arhietipurile pozitive si la atributele lor. Asigurati-va ca cereti protectia Arhanghelului Mihail si a Maestrilor inainte de a efectua aceasta tehnica.

Este o idee buna sa cereti aceasta protectie de doua ori pe zi pentru a impiedica constiinta de masa si energiile celei de-a treia si a patra dimensiuni sa patrunda. Fiti cauza, nu efectul, fiti Maestrul Ascensionat Integral, nu victima.

Aceasta stare de constiinta va va asigura cererea. Cereti de asemenea la finele Programului de Eliminare a Matricei  Fricii ca toate ranile energetice care au fost create din utilizarea negativa a celor 12 Arhietipuri sa fie vindecate de catre Djwhal Khul , Vywamus si de Echipa de Vindecare Eterica.

Cereti ca acest lucru sa continue noaptea in timp ce dormiti, pana ce corpul vostru eteric este complect vindecat si a revenit la caracteristica sa Divina perfecta.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *