Programul de indepartare a matricie fricii

Nu este greu de facut, este doar o chestie de invocare a ajutorului Spiritului si Maestrilor. Cu toate acestea, marea lege a Universului spune ca Spiritul si Maestrii nu au voie sa te ajute, daca nu le ceri asta.

Majoritatea oamenilor nu inteleg nici macar cum sa transcenda gindirea Egoului Negativ si cum sa o inlocuiasca cu gindirea si sentimentele spirituale ale lui Hristos , Buddha, ale Puternicei Prezente EU SUNT, ale Lui Dumnezeu si Zeitei, daramite sa indeparteze toate ramasitele Egoului Negativ din copilarie.

Acest lucru este crucial in procesul de ascensiune si integrare a Corpului de Lumina, pentru ca nu se poate ancora mai multa Lumina pina cind sistemul nu a fost purificat, curatat si rafinat.

Incepe acest proces si vei simti cum te purifici in intregul corp si in sistemul chakrelor.
Aceste ramasite pot proveni si din experiente negative personale si nu doar din relatia cu alte persoane. Asadar, o ramasita poate fi creata de orice gindire eronata, de vorbe sau comportament necorespunzator, in singuratate sau in relatie cu alte persoane.

Pentru persoanele avansate , exista posibilitatea rugaciunii pentru purificarea ramasitelor, atit pentru Sine, cit si pentru celelalte extensii ale Suprasufletului si Monadei simultan.

Pentru ca de fapt, lucrezi pentru binele Monadei si Puternicei Prezente EU SUNT , la fel cum Monada lucreaza pentru Dumnezeu. De fapt, exista o singura ascensiune, pentru ca exista un singur corp, o singura minte, inima, fiinta si cu totii impartasim aceeasi identitate.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *