2nd ianuarie 2020

PROSPERITY ANGEL, initiere oferita de Ioana Magdalena

Prosperity Angel va aduce oportunitatile pentru prosperitate.

Acest Inger al Prosperitatii va ajuta sa va aliniati calitatile, atitudinile, credintele si comportamentele care va vor aduce mai mult prosperitate.

Tema prosperitati este apropiata si draga Ingerilor. Ingerul Prosperitatii va aduce oportunitatile pentru prosperitate.

El va ajuta sa va aliniati calitatile, atitudinile, credintele si comportamentele care va vor aduce mai mult prosperitate.
Tema prosperitati este apropiata si draga Ingerilor. Ingerii
Pazitori si toti Ingerii aranjeaza in mod constant succesul si prosperitatea pentru tine.
Parte a misiunii Ingerilor tai Pazitori este sa se asigure ca oportunitatile pentru prosperitate abunda in jurul vostru.

Acest Inger va ajuta sa aflati ce credinte si comportamente sa va intariti in interiorul vostru, si ce credinte si comportamente va submineaza prosperitatea.
Acest acordaj va va ajuta sa va conectati mai usor cu Ingerul Prosperitatii si sa lucrati cu el prin invocatia si meditatiea pe care o veti primi.

Lucrand cu invocatia Ingerului Prosperitatii, el va indeparta blocajele, limitarile, autolimitarile, programele mentale, tiparele comportamentale, gandurile distructive etc. pe care le aveti si care va submineaza prosperitatea.

Este de recomandat sa lucrati cu aceasta invocatie a Ingerului Prosperitatii zilnic, astfel dezvoltati o relatie armonioasa. Este bine sa-i cereti ajutorul zilnic, pentru a va aduce prosperitatea in toate domeniile vieti voastre.

Initierea Prosperity Angel 
Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.
Dipl. Angel Of Prosperity