3rd ianuarie 2020

PROTECTIA FINANCIARA A ARHANGHELULUI ZADKIEL

Protectia Financiara a Arh. Zadkiel

Zadkiel ajuta la curatarea  blocajelor exterioare pentru prosperitate financiara. Se face prin chemarea ajutorului divin al Arhanghelului Zadkiel.

Cine este Arh. Zadkiel?

Arhanghelul Zadkiel este ingerul compasiunii si al milei.

El intruchipeaza libertatea, bunavointa si convertirea. De asemenea, el este ingerul iertarii.

Zadkiel este arhanghelul libertății, al bunăvoinței și al milosteniei și Îngerul patron al tuturor celor care iartă. El este cunoscut și sub numele de Sachiel, Zedekiel, Zadakiel, Tzadkiel și Zedekul. Tradiția rabinică îl consideră a fi îngerul milosteniei.

Arhanghelul Zadkiel este ingerul compasiunii si al milei.  El intruchipeaza libertatea, bunavointa si convertirea. Deasemenea, el este ingerul iertarii.

In timp ce Arhanghelul Mihail este, de obicei, invocat pentru protectie, Arhanghelul Zadkiel este invocat in Protectia Financiara Reiki. Pentru abilitatea sa de a converti energia din negativa in pozitiva.  Arhanghelul Zadkiel lucreaza indeaproape cu Arhanghelul Mihail.

Linn Fisher scrie urmatoarele despre Zadkiel in cartea ei „Ingeri ai Iubirii si Luminii”:

Arhanghelul Zadkiel si Archeia Amethyst lucreaza pacea de a saptea raza. Ea  este  violet, si reprezinta convertirea si purificarea prin invocare a prezentei lui Dumnezeu pentru interventie. Arhanghelii razei  violet intensifica puterile milei, compasiunii, iertarii si libertatii.

Arhanghelul Zadkiel poate fi invocat pentru a va ajuta la spargerea blestemelor sau vrajilor care este posibil sa fi fost aruncate in mod direct sau chiar indirect asupra dvs.  De exemplu, cineva care face o vraja pentru bani folosind magie gri sau neagra pentru afacerea lor poate interveni in afacerea dvs prin neglijenta.

Cum te poate ajuta acordajul pe Protectia Financiara a Arh. Zadkiel?

Acest acordaj te va ajuta asa cum ai vazut sa-ti cureti blocajele financiare existente si va avea grija sa te sustina in a nu mai crea altele.

Recomandarea este ca practicantii care doresc acordajul pe energia Protectiei Financiare a Arh. Zadkiel ar trebui sa fie deja Maestri Reiki sau cel putin la Nivelul II.

Acordajul pe energia Protectia Financiara a Arh. Zadkiel.

Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.