Puterea Credintei

Credinta nu este doar nu principiu teologic; este un „muschi” mental si emotional.

Este un aspect al constiintei, o functie a mintii. Cu fiecare atitudine pe care o avem, demonstram credinta – fie credinta ca lucrurile pot merge bine , fie credinta ca lucrurile pot merge rau.

Problema noastra este ca noi tindem sa avem o credinta enorma in puterea tragediilor noastre si o credinta mult mai mica in puterea miracolelor.

Insasi credinta noastra este o forta puternica : amplificam puterea unui lucru, amplificandu-ne credinta in puterea lui.  Ca orice muschi , credinta devine puternica atunci cand este folosita si slabeste atunci cand nu este utilizata.

In momentul in care credinta in iubire si in puterea ei miraculoasa devine o forma-gand care ne ghideaza  modul de a gandi , ea devine o putere extraordinara , prin care ne transformam vietile.

Nu este suficient ca puterea spirituala exista : este necesar sa avem credinta ca ea exista pentru ca noi sa o putem folosi in favoarea noastra.  Credinta ne influienteaza starea psihica si emotionala, care , la randul sau , influenteaza puternic modul in care experimentam ceea ce se petrece in vietile noastre.

In situatia in care crezi ca dezastrul economic este temelia realitatii existentei tale, doar pentru ca simturile tale fizice si imprejurarile muritoare practic striga ca asa este, atunci aceasta credinta este o forta puternica.  Credinta este literalmente folosita impotriva ta.

Dar daca iti privesti greutatile financiare actuale drept ceea ce sunt ele, de fapt – o deviere temporara de la perfectiunea iubirii, petrecuta in cadrul unei realitati muritoare , dar neavand loc realmente, pentru ca numai iubirea este reala – atunci aceasta viziune a ta lucreaza la crearea unui miracol.

Iti elibereaza energia, gandurile si emotiile si iti deschide mintea catre experimentarea miracolelor.  Pentru ca asta este un miracol: o schimbare in modul de gandire , care iti schimba apoi experienta.

Credinta inseamna putere. Ea iti schimba viata, schimbandu-te pe tine. Ea te plaseaza pe o fundatie diferita de a fi in interiorul tau. Iti ofera o incredere bazata pe ceva ce se afla in tine, dar care nu este din tine, ceva ce poate face pentru tine ceea ce tu nu poti face.

Te impiedica sa te afunzi in mentalitatea de victima-o atitudine ce atrage si mai multa victimizare-si te ridica la o atitudine pozitiva , care atrage si mai multe rezultate pozitive. Cu fiecare gand pe care-l avem, noi ne manifestam fie credinta in iubire, fie credinta in frica.

Gandurile aflate in slujba fricii dezactiveaza Legea Compensatiei Divine.  De ce ?  Pentru ca sunt neiubitoare.

Daca iti amintesti ca esti o fiinta spirituala, ca numai Dumnezeu este sursa puterii tale si ca universul este inerent conceput pentru a veni in intampinarea nevoilor tale , atunci ai o mentalitate orientata spre miracole.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *