Puterea cuvantului rostit

Cuvantul rostit este mult mai mult decat pare el sa fie.

Cuvintele nu au doar o anumita fracventa, ele au si o anume greutate, infatisare, forma, culoare si tonalitate. Cand legam cuvintele intr-o propozitie, se creeaza o imagine emotionala si mentala, a noastra, ca fiinte umane. Si in acelesi timp valorificam si scoatem in evidenta un insemnat si dinamic centru de putere.

Aceasta putere este precedata de miscarile limbii si a buzelor, precum o sageata care este lansata intr-un arc. Fie ca este sageata ce poarta moartea in ea fie sageata iubirii a lui Cupidon, aceasta putere se afla in intentia, motivatia si constructiei celor care o trimit.

O mare parte a omenirii nu stie ce putere mare se afla in cuvantul rostit. Aceasta lipsa de cunoastere provoaca mult rau. Cei de buna credinta care sunt constienti de puterea cuvantului si sunt in rezonanta cu intentia Vointei Divine, construiesc cuvinte care sunt temple ale vindecarii.

Este timpul ca noi toti sa fim constienti de puterea si forta cuvantului rostit. A venit momentul in care aceasta energie nu mai trebuie risipita sau folosita nechibzuit pentru a face rau. Lucratorii Luminii sunt chemati sa foloseasca lumina, forma, substanta si tonul vibrant al cuvantului, pentru vindecarea si inaltarea planetei.

La inceput a fost cuvantul si cuvantul ara Dumnezeu. Aceasta este forta care ne ajuta se vorbim atunci cand o facem. Acest adevar nu este menit sa ne faca pe nici unul dintre noi prea constient de Sine sau in mod nejustificat preocupat de conversatiile noastre zilnice.

Folositi cu intelepciune si cu folos cuvintele, cautand sa nu raniti pe nimeni. Avem capacitatea si destinul de a fi Maestrii constructori. Cuvintele sunt unul dintre cele mai puternice si influente instrumente pe care le avem, indiferent de profesia noastra particulara.

Folosirea cu intelepciune a cuvintelor este esentiala in vindecarea noastra si a planetei.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *