Puterea ideilor

Multi oameni nu realizeaza ca sunt, o incarnare a Lui Dumnezeu care poseda un Fragment al mintii Lui Dumnezeu .
Aceasta minte abunda in inspiratie si creativitate . Puterea unei singure idei bune poate schimba si revolutiona complect lumea. Ea te poate face un om bogat si iti poate aduce succes.
Fiecare lucru care s-a manifestat pe acest Pamint a inceput de la un gind. Multi oameni nu realizeaza ce resurse salasuiesc in ei. Lumina a inceput ca fiind un gind in mintea Lui Dumnezeu. Avem puterea sa fim cauza inceputului si sa ne creem realitatea , ca si Dumnezeu. Este incredibil cite idei si ginduri creative ne trec prin minte in fiecare zi. Tineti pe noptiera un caiet , pentru ca multe dintre cele mai bune idei vin cind dormiti.
Atunci cind mintile voastre se mentin in Lumina si ramin in armonie cu Dumnezeu, ideile despre felurile in care ne putem ajuta pe noi insine, si pe alti, sa avem parte de succes si belsug se vor scurge in flux continu prin noi ca un riu.  Pe unele le veti crea voi, pe altele le veti primi de la Dumnezeu si de la Maestri. Cel mai important este sa scrii acele ginduri pentru ca gindurile sint trecatoare si , daca nu le scrii, le vei pierde pe masura ce mintea se indreapta spre o alta zona de creativitate si expresie.
Dumnezeu da expresie creativa Universului infinit prin puterea mintii Lui. Noi dam expresie creativa vieti noastre ca si incarnari ale Lui Dumnezeu prin puterea mintii noastre. Controleaza si utilizeaza aceasta putere , pentru ca ea este cheia de aur , cheia fericirii, a succesului si a implinirii misiunii tale spiritualle pe Pamint.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *